Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE I OD PAPE

Donald Trump državnik s najviše pratitelja na Twitteru

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
10.07.2018.
u 12:10

U Europi na Twitteru najbolje stoji britanska premijerka Theresa May s pet milijuna pratitelja, pa francuski predsjednik Emmanuel Macron s tri milijuna.

Američki predsjednik Donald Trump državnik je s najviše pratitelja na Twitteru, ispred pape Franje i indijskog premijera Narendre Modija, navodi se u godišnjem istraživanju "Twiplomacija"  konzultantske tvrtke Burson Cohn & Wolfe (BCW).

Trump je u listopadu prošle godine pretekao papu i sada je vodeći na toj listi s 52 milijuna pratitelja. Papa ih ima 47 milijuna.

Indijski premijer s 42 milijuna pratitelja treći je na listi.

U Europi na Twitteru najbolje stoji britanska premijerka Theresa May s pet milijuna pratitelja, pa francuski predsjednik Emmanuel Macron s tri milijuna.

Jordanska kraljica Rania ima deset milijuna pratitelja, što je najviše među državnicima i političarima u arapskom svijetu.

Vlade samo šest zemalja u svijetu nemaju baš nikakvu zastupljenost na toj društvenoj platformi - Laos, Mauritanija, Nikaragva, Sjeverna Koreja, Svazilend i Turkmenistan.

Donald Trump
1/16

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije