Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila što joj smeta

Domaća voditeljica razmišlja o odlasku iz Hrvatske: 'Kad sve ovo vidim postanem očajna'

Foto: Privatni album/MailOnline
1/4
07.03.2019.
u 20:00

Radijska i televizijska voditeljica Paola Valić Bekić nedavno se vratila iz Norveške i otkrila da sve više razmišlja o odlasku iz Hrvatske.

Nekadašnja pjevačica, a danas radijska i televizijska voditeljica ovih se dana vratila s godišnjeg odmora. Slobodne dane provela je u Norveškoj koja ju je očarala na prvu. Paola, koju osim na radiju odnedavno gledamo i u rubrici IN magazina 'Mamine drame', na odmoru je uživala u društvu supruga i sina.

- Čula sam da je Norveška jedna od najboljih zemalja za život i htjela sam se osobno uvjeriti je li to zaista tako. Nikada nisam bila u Skandinaviji i bila mi je to velika želja. Tako da smo odabrali Oslo, baš jedan od najskupljih gradova na svijetu - ispričala je Paola za Story. 

Na pitanje može li usporediti Hrvatsku i Norvešku odgovorila je da je to gotovo nemoguće jer je riječ o dvjema različitim galaksijama.

- Mi smo miljama daleko i nekako moram reći da sve više razmišljam o tome da živim vani, barem na neko kratko vrijeme. Kad sam se vratila, dočekala me puno groznih vijesti tako da kada vidim tako nešto i vratim se u nesređenu zemlju, budem još više očajna - iskreno priznaje Paola koja već sad planira nova putovanja. Na proljeće će na kraći izlet, a ljeto će po prvi puta umjesto na našoj obali provesti u toplijim krajevima. 

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 38

DU
Deleted user
20:24 07.03.2019.

Ako ode sigurno će izgraditi voditeljsku karijeru. Voditi će pse u šetnju.

Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
20:47 07.03.2019.

Norvežani jedva čekaju da im se u zemlju useljavaju bivše (?) narkomanke bez ikakvih uporabljivih praktičnih znanja o bilo čemu....

Avatar Kaladin
Kaladin
20:30 07.03.2019.

Ničim vrijednim ne doprinosiš ovdje. Radiš beskorisan posao. Otiđi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije