Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Dječačku frizuru lako je održavati, a i pomlađuje

21.11.2015., Frankfurt, Njemacka - Tradicionalni event Hrvatska noc u Frankfurtu. Danijela Martinovic.
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
15.01.2016.
u 08:38

Naše poznate dame odlučile su se na odvažnu promjenu

Kada se žene zažele promjena ili zapečatiti neku novu životnu odluku najčešće to obilježe promjenom frizure, pokazala su neka istraživanja. Je li se Severina samo zaželjela promjene ili je donijela još jednu životno važnu odluku, ne znamo, ali sigurno je da joj nova, kraća frizura odlično stoji i pomlađuje je. Dok je Severina tek nekoliko centimetara skratila svoje uvojke, za nešto odvažniji rez frizerskim škrama odlučila se glumica Olga Pakalović. Svoje kovrče skratila je na dječačku frizuru, a razlog tome je, kaže, praktičnost.

– Zaposlena sam mama i puno mi je jednostavnije održavati ovakvu frizuru i njeno uređivanje mi ne oduzima dragocjeno vrijeme – objasnila je Olga zašto se ošišala.

Za svoj 44. rođendan pjevačica Danijela Martinović odlučila se počastiti novom frizurom koja je naglasila njezine lijepe crte lica.

Trend kratkih dječačkih frizura koje su u svijetu slavnih još u prošloj godini pokrenule glumica Kaley Cuoco i Miley Cyrus prati i naša bivša manekenka Ljupka Gojić. Dok se bavila manekenstvom zbog raznih ugovora nije mogla mijenjati dužinu kose kako je željela pa si je sada, kada nije pod ugovornim obvezama, dala oduška i nije pogriješila. Transformacije u showu “Tvoje lice zvuči poznato” pjevačici Maji Šuput mogućile su da često mijenja frizure, a najviše komplimenata dobila je na račun kratke dječačke frizure. Nije bila tako odvažna da se ošiša na kratko, ali zato često na nastupima nosi kratku periku.

– Volim se modno igrati, eksperimentirati. Mnogi su mi rekli da mi kratka kosa odlično pristaje. A i meni se sviđa – rekla je Maja nedavno.

>> U osječkom tramvaju besplatno šminkanje i frizura za doček

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:46 15.01.2016.

Meni je super kad o pjevacicama pisu sve drugo, samo ne o njihovim pjesmama! Od frizura, veza (tko s kim gdje i kada), brakova, razvoda, njihovim putovanjima, dijetama, linijama, straznjicama i sl. Proslo je vrijeme kad su pjevacice bile Dameme i svoju privatnost cuvale za sebe. Takve i danas pamtimo po njihovim pjesmama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije