Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
larin izbor

Dinkova žena vraća se s liječenja i sreće s njegovom ljubavnicom

larin izbor (1)
Foto: Nova TV
1/3
27.02.2012.
u 21:02

Kako bi prikrio svoju nevjeru Dinko će Lidiji predstaviti Leilu kao dadilju svoje djece. Usprkos Dinkovom uvjeravanju, Lidija će biti skeptična prema Jemenki. Ulogu Lidije tumači glumica Marija Tadić.

Novi nastavci "Larinog izbora" donose povratak Dinkove žene Lidije u seriji. Nakon što je mjesecima bila u komi, Lidija će se sa liječenja iz Švicarske konačno vratiti u Split. Tamo će je dočekati, sada moćan suprug Dinko i njegova nova simpatija Leila (Jana Milić).

Kako bi prikrio svoju nevjeru Dinko će Lidiji predstaviti Leilu kao dadilju svoje djece. Usprkos Dinkovom uvjeravanju, Lidija će biti skeptična prema Jemenki. Ulogu Lidije tumači glumica Marija Tadić. S druge strane Lara i dalje ne može zaustaviti netrpeljivost između Jaše i Nikše.

Uzrujan Jašinim postupkom Nikša odlazi na brod te se s njim sukobi. U tom trenutku mali Zlaja će se naći u velikoj opasnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije