Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro dodjela

Detour: Laska nam priznanje struke i veselimo se nastupu na glazbenoj nagradi Porin

Detour
Foto: Luka Nižetić
1/5
20.02.2015.
u 17:55

Zagrebački bend Detour priprema se za veliki nadolazeći akustični koncert u klubu Sax, no do tada će ih obožavatelji moći pogledati i na dodjeli glazbenih nagrada Porin

Zagrebački bend Detour priprema se za veliki nadolazeći akustični koncert u klubu Sax, no do tada će ih obožavatelji moći pogledati i na dodjeli glazbenih nagrada Porin. Ekipa iz benda, koja je ove godine dobila pet nominacija uključujući i onu za album "A što ak ja" i pjesmu godine za singl "Plešem sama", potvrdila je svoj nastup na glazbenoj svečanosti u splitskoj Spaladium Areni 06.ožujka.

- Nominacije za Porin su divna stvar. Najviše se veselimo nastupu i druženju s kolegama. Naravno da nam i priznanje struke laska. Album je kod publike i kritike dobro prošao tako da su nominacije samo nastavak toga. Već smo dugo na sceni i morali smo se malo trgnuti da nas se primjeti. Mislim da smo u tome uspjeli - rekla je pjevačica Maja Posavec. Dodala je kako se nisu nadali tolikim nominacijama no svakako im je drago što su mnogi prepoznali njihov dugogodišnji trud i rad. Osim Maje za uspjeh benda zaslužni su i ostali članovi, a to su autor pjesama i gitarist Nenad Borgudan, basist Alen Križaj, bubnjar Edi Grubišić te klavijaturist Dominik Žagmeštar.

Nastup Detoura pogledajte 06. ožujka u izravnom prijenosu na HRT-u s početkom u 19.45 sati.

>>Dobitnici Porina za životno djelo su Nikša Gligo i Frano Parać

>>Ivan Dečak: Svih pet nominacija za Porin jednako je važno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije