Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatra

Ivan Dečak: Svih pet nominacija za Porin jednako je važno

17.12.2014., Zagreb - Ivan Decak, pjevac i frontmen grupe Vatra.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL
14.02.2015.
u 11:00

Bend je predao pet nominacija za ovu prestižnu glazbenu nagradu i svih pet je potvrđeno, zbog čega su neizmjerno sretni.

Početak godine za grupu Vatra u znaku je nominacija za prestižne nagrade. Nakon što ih je razveselila nominacija za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenika godine, za bend je dobra vijest stigla i iz stožera glazbene nagrade Porin.

"Tango" mjesecima prvi

Virovitičani su nominirani u čak pet kategorija za Porin i to za pjesmu godine, najbolju izvedbu grupe s vokalom, najbolju produkcijunajbolju snimku i 
najbolji videobroj.

– Sve nominacije jednako su priželjkivane i važne. Predali smo prijavu za pet nominacija i dobili smo svih pet. Drago nam je što je prošle godine primijećen naš rad i uistinu mi je teško izdvojiti koja mi je nominacija posebno draga – rekao nam je frontman benda neposredno nakon što je doznao za nominacije. Njihova pjesma "Tango" mjesecima je prošle godine bila na vrhu glazbenih ljestvica i zato nimalo ne čudi nominacija za pjesmu godine.

Publika ipak ima zadnju

– Već na probama skužili smo da bi "Tango" mogao dobaciti, ali koliko daleko nismo tada mogli ni slutiti. O uspjehu pjesme odlučuju i televizijski i glazbeni urednici jer o njima i o publici ovisi koliko će se pjesma vrtjeti u eteru – kaže Ivan Dečak. Osim poslom oko benda pjevač je zaokupljen i mentorstvom u showu "The Voice".

– Sretan sam što sam poslušao najuži krug prijatelja i ukućana koji su mi rekli: "Usudi se i budi dio showa koji je izvrstan i u kojem se trudim prenijeti znanje kandidatima" – kaže.

>> Ivan Dečak: Rad u čoporu naša je filozofija uspjeha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije