Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao kolegu

Davorin Bogović: 'Goran Bare zna sve moguće narodnjake i cajke i to s guštom pjeva'

Foto: HRT screenshot
1/13
30.10.2023.
u 08:23

Podsjetimo, Stanković je prije početka 24. sezone otkrio da gledatelje čeka i novi studio, a onda je otkrio još neke detalje, novosti te je li zadovoljan novim studijem.

Pjevač Davorin Bogović gostovao je u emisiji 'Nedjeljom u 3' opuštenijem formatu emisije 'Nedjeljom u 2'. Voditelj i urednik Aleksandar Stanković i Davorin tamo su komentirali pjevača Gorana Bareta. 

“Ja znam malo više o njemu. On je u rock&roll ubačen. On je jedan razmaženi sebičnjak”, započeo je Davorin. “Zna sve moguće narodnjake i cajke. I to…to s pravim guštom on pjeva. Tako da, rock…u rocku je priučen i to je tako”, rekao je Bogović u videu koji možete pogledati ovdje.
Podsjetimo, Stanković je prije početka 24. sezone otkrio da gledatelje čeka i novi studio, a onda je otkrio još neke detalje, novosti te je li zadovoljan novim studijem.

"Sve što je novo bolje je od starog. Nema razloga da budem nezadovoljan. Mislim da će se nova scenografija dobro uklopiti u ono što radimo već dugi niz godina", rekao je. 

VEZANI ČLANCI:

Osim toga, osvrnuo se i na goste u ovoj sezoni. "Imam plan koga zvati u ovoj sezoni. Pogotovo zato jer je ova godina predizborna, a ubrzo je i izborna godina pa će svi političari željeti doći u emisiju", kazao je te dodao i kako mu je velika želja da mu gost bude Rade Šerbedžija, no on ga odbija. U videu koji je objavljen na službenim profilima Hrvatske radiotelevizije na društvenim mrežama otkrio je i još neke novosti koje gledatelje očekuju u emisiji.

VIDEO Bend Neki to vole vruće proslavio 35 godina karijere, pogledajte tko je sve došao na tulum

1/37

"Novost je da ćemo u 'Nedjeljom u 3' imati pitanja preko Facebooka kao i do sada, a putem X-a (bivši Twitter) u 'Nedjeljom u 2' uživo će korisnici te društvene mreže gostu postavljati pitanja i komentirati. Dakle, to je novost. Imat ćemo u kutu ekrana X korisnike koji mogu nešto reći o samoj emisiji", otkrio je Stanković.

Podsjetimo, Bogović je nedavno s Tihomirom Filešom i Alenom Kraljićem izdao album "Underground" također pod imenom Prljavo kazalište.

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
11:36 30.10.2023.

Ovaj ishlapio

Avatar zong
zong
08:53 30.10.2023.

Ovaj Bogović, od kako je opet izmigoljio na scenu, ne propušta niti jedan medijski nastup da ne oblati nekog drugog kolegu.... Izgleda da kuži da se svojim pjesmama neće moći probiti pa uništava konkurenciju na druge načine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije