Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Damir Kedžo kao Carmen u korzetu osvojio srca žirija

Foto: Nova TV
1/3
31.10.2016.
u 08:08

Kedžo je izveo najpoznatiju ariju iz opere Carmen na francuskom jeziku kojeg nikad nije učio

Pobjednik šeste epizode glazbeno-zabavnog showa „Tvoje lice zvuči poznato“ Nove TV je Damir Kedžo, koji je izveo najpoznatiju ariju „Habanera“ iz opere Carmen na francuskom jeziku, što mu je bio poseban izazov jer prije toga nije znao ni riječ francuskog. Damir je uspješno odgovorio i na druge izazove, poput tijesnog korzeta koji je nosio, te donio vokalno-scensku poslasticu.
Gošća žirija, pjevačica Danijela Martinović, bila je oduševljena.

- Tvoj sam apsolutni fan, a ovo što si napravio večeras, premašilo je sva moja očekivanja, snove i želje. To je pomicanje granica i stvarno si briljirao - rekla je Danijela.

Zadatak transformacije u gošću članicu žirija, Danijelu Martinović, dobila je Hana Hegedušić koja je izvela njezin mini koncert. Iako je zbog činjenice da ju gleda Danijela osjećala pritisak, Hana se odlično snašla u ulozi i otpjevala pjesme „Neka mi ne svane“ i „Pleši sa mnom“. Razliku u odnosu na original bilo je teško uočiti. Uspjela je podići publiku na noge te impresionirati i samu Danijelu.

- Ajme, kao da pričam sama sa sobom, nerealno - rekla je Hana kada je stala pred pravu Danijelu. Matteo Cetinski prošli je tjedan odlučio uzeti jokera pa se na pozornici umjesto njega u ulozi Adele pojavila glumica Petra Dugandžić, koja je otpjevala pjesmu „Hello“. Matteo je bio iznimno zadovoljan Petrinom izvedbom pa ju je proglasio najboljom Adele u državi!

- Lako ti je ovako odabrati jokera kada znaš da će sve štimati. Svaka čast - pohvalila je Danijela Petru i Matteov izbor. - Nisam primijetio nikakve otklone od originala - dodao je Goran.

Nove zabavne transformacije čekaju nas i iduće nedjelje, a moći ćemo uživati u izvedbi Rolling Stonesa, Zdravka Ćolića, Massima, Gwen Stefani i dr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije