Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet divlja

Chris Brown u bijesu razbio prozor gostujući u Good Morning America

chris
Pixsell
22.03.2011.
u 17:29

Voditeljica Robin Roberts inzistirala je da pjevač odgovori na pitanje o ublaženoj zabrani prilaska i drugim pravnim problemima kada je 2009. premlatio svoju tadašnju djevojku pop-zvijezdu Rihannu.

Iako je prošao terapije za kontroliranje bijesa, Chris Brown i dalje ne može svladati svoju divlju narav i agresivnost. Iziritiran pitanjima o bivšoj djevojci Rihanni u talk showu Good Morning America otišao je u svoju garderobu te urlajući bacio stolac u prozor, piše UsMagazine.

Voditeljica Robin Roberts inzistirala je da pjevač odgovori na pitanje vezana za zabranu prilaska i drugim pravnim problemima kada je 2009. premlatio svoju tadašnju djevojku pop zvijezdu Rihannu. Brown je pokušao skrenuti s teme i počeo je govoriti o svom novom albumu, no Roberts nije željela popustiti.

Na kraju emisije Chris je otrčao u garderobu te je zgrabio stolac i bacio ga u prozor. Paparazzi su ga kasnije uhvatili kako odlazi iz studija bez majice.

Čim je stigao kući stavio je i ljutit post na Twitter.

– Stvarno mi je već dosta da ljudi stalno spominju to sr..e iz prošlosti. A s druge strane hvalimo Charlieja Sheena i druge zvijezde zbog njihovih sr..a

No, taj je post ubrzo obrisao i napisao: “Svi moji fanovi!!! Ovaj je album za vas i samo za vas!!! Umoran sam od svih drugih!!

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mare0801
13:17 23.03.2011.

rijetko viđen kreten.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije