Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledatelji iznenađeni

Brojni obrati! Dva para odlučila da između njih ipak nema ljubavi: 'Mulja od početka. Ali svemu dođe kraj'

Foto: RTL
1/6
18.05.2021.
u 08:41

Velike obrate primijetili su gledatelji i kod Dragana i Olje koji su svoje druženje nastavili u Erdutskim vinogradima koji kriju najveću bačvu na svijetu.

Romantična putovanja farmera i farmerice i njihovih odabranica i odabranika polako se bliže svome kraju, a sinoćnja epizoda donijela je mnoge promjene koje su iznenadile gledatelje. 

Za početak, Zvonko je odlučio Rasemu odvesti na večeru s pogledom na more, a iako je prvi prije kazao kako mu smeta njihova razlika u godinama, prvi je načeo pitanje o vezi, posebno o slobodi koju bi mu dala ako budu zajedno. 

Foto: RTL/Screenshot

''Kod mene si potpuno slobodan, i kad si sa mnom i kad nisi'', odgovorila je lukavo farmerica, no Zvonko nije baš siguran u to. 

''Teorija je sto posto na mjestu, ali poznavajući nju, itekako iskače iz te teorije'', kazao je i dodao da je ona već pokazivala znakove ljubomore. 

''Što misliš u kojem smjeru ide ovaj naš odnos?'' upitao ju je dalje, a ona je odgovorila da mu na to još ne može dati odgovor. Pred kamerama je kasnije komentirala kako ga smatra šarmerom i ženskarošem. Potom ga je Rasema odlučila upoznati sa svojim prijateljicama kako bi ga i one procijenile i pomogle joj u odluci.

''Zvonko je ostavio dobar dojam na moje prijateljice. On je njih obmanuo glumom i one misle zaista da on misli dobro i ozbiljno'', pročitala ga je Rasema. Prijateljica Soka komentirala je kako Zvonko nije loš, ali da se vidi na njemu da on nije baš ozbiljan. Dodala je da njih dvoje sigurno neće biti zajedno. Rasema je priznala kako Zvonko nije isti čovjek kad se kamere ugase te da joj se to nimalo ne sviđa.

''Mulja od samog početka. Ali svemu dođe kraj'', zaključila je farmerica.

Za to vrijeme Marijan i Patty uživali su u svojoj idili, a Bahra im se odlučila javiti putem videopoziva i kazala im je: 

''Bila mi je želja da vas čujem, da pitam kako ste. Sretna sam da vi lijepo svoju vezu odvijate, da ste sretni i zaljubljeni. Ja sam jako ponosna'', kazala je Bahra pa ih pozvala u goste, a potom se s Patty pokušala sporazumjeti na njemačkom. 

Velike obrate primijetili su gledatelji i kod Dragana i Olje koji su svoje druženje nastavili u Erdutskim vinogradima koji kriju najveću bačvu na svijetu. Tijekom prezentacije pjenušca Olja se našalila pa spomenula svoje i Draganovo vjenčanje, no to farmeru nije dobro sjelo pa je vješto promijenio temu.

''Ja sam osoba koja se cijelo vrijeme igra i svašta mi pada na pamet. Mislim da se on mene malo prepao'', komentirala je Olja. 

''Oljine emocije prema meni se svakim danom razvijaju u nekom pozitivnom smjeru. Mislim da joj se čak i sviđam. Možda ona mene malo i testira kakav sam, kako reagiram… Ona će sve to istražiti i biti sigurna u ono u što se upušta'', komentirao je potom Dragan. 

Tijekom šetnje u kojoj su brali grožđe i bacali ga jedno drugome u usta, Olji se malo zavrtjelo. 

Foto: RTL/Screenshot

– Čekaj stani malo, ovo je jako – rekla je Draganu, a on je dobacio: 

– Vriti ti se, ha? 

– Stani, evo dobro je, 'ajmo polako. Da sam znala ne bih ovo. A ti si popio sve – rekla je Olja. 

Par je nastavio hodati, a kandidatkinja je i dalje putem brala grožđe i jela. 

Ja moram sjesti. Uf! – rekla je Olja i sjela na pod. 

Hodanje i degustacija vina umorili su Olju pa je zamolila Dragana da je dio puta ponese na leđima.

Foto: RTL/Screenshot

A iako se uvijek zajedno dobro zabavljaju, Dragan je komentirao da ipak tu nema ništa više. 

''Jako mi je drago što smo se upoznali. Ovo je nešto jako lijepo što se dogodilo i radujem se sljedećem susretu'', prijateljski je zaključila i Olja.

VIDEO>> Albina Grčić gostovala je u našem podcastu, evo kako pobjednica Dore komentira reakcije na njezin plasman

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
09:06 18.05.2021.

Ovo je u pocetku bilo stvarno ozbiljni show,a sada sprdacina kao farma

ZB
Zoki-Bijela
10:43 18.05.2021.

Prvi zid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije