Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve dokumentirala

Potjerala holivudskog glumca iz restorana pa ga molila da se vrati, on se vratio i oduševio reakcijom

Foto: screenshot
1/14
18.05.2021.
u 07:00

Rodes je sve dokumentirala serijom fotografija koje je postavila na TikTok, a fotografiju je objavio i Sandler, i to onu svoga psa pred restoranom.

Holivudski glumac Adam Sandler poznat je po svom britkom humoru, kojeg je dokazao i u svojoj reakciji na video zaposlenice restorana Dayanne Rodas koja se na TikToku osvrnula na scenu kada mu je rekla da za stol mora pričekati pola sata. Podsjetimo, Rodas glumca nije prepoznala kada joj je došao u restoran s kćeri. Sandler je poznat po tome da kada izlazi iz kuće ne nosi nikakvu otmjenu odjeću već isključivo kratke hlače, majicu, a ponekad i majicu s kapuljačom nekog sportskog brenda. Ovaj put nosio je i masku, pa je jasno da je djelatnici bilo teško prepoznati da se radi o čovjeku koji je nedavno potpisao ugovor s Netflixom za 250 milijuna dolara. 

Kada je vidjela nadzorne kamere i shvatila o kome se radi, objavila je video na TikToku i molila a da se vrati. 

Sandler je na sve, kao i inače, reagirao s humorom i na Twitteru napisao: "Da se zna, iz IHOP-a sam otišao samo jer mi je ljubazna žena rekla da se "koliko možeš pojesti" ponuda ne odnosi na milkshakeove".

Nakon cijele situacije restoran IHOP u njegovu je čast 10. svibnja 'proglasio' Milkshake ponedjeljak, a glumac to nikako nije htio propustiti pa je došao ponovno u restoran.

Foto: screenshot Amazon

Rodes je sve dokumentirala serijom fotografija koje je postavila na TikTok, a fotografiju je objavio i Sandler, i to onu svoga psa pred restoranom.

@dayanna.rodas

Couldn’t have been more excited!! Thank you Adam Sandler! ##fyp ##ihop ##milkshakemonday ##adamsandler ##awesome ##viral

♬ Best Day Of My Life - American Authors

Brojni korisnici društvenih mreža oduševljeni su prvim videom koji je postao viralan upravo zbog Sandlerove reakcije. Hvale glumca koji nije vikao na zaposlenicu ni napravio scenu već kada je čuo da će morati čekati pola sata, samo se pristojno zahvalio i izveo svoju kćer iz restorana i otišao u drugi. 

VIDEO>> Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

 

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
09:04 18.05.2021.

Jedan normalan covjek...da je kod nas bilo bi jel znas ti tko sam ja ili jel znas ti tko je moj tata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije