Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu sigurni što se događa

Slavni glumac zabrinuo fanove tijekom intervjua: 'Srce mi se slama dok ga gledam ovakvog'

Foto: profimedia
1/14
20.05.2021.
u 08:48

Ispod videointervjua nizali su se zabrinuti komentari o Perryju.

Fanovi uvijek popularne serije Prijatelji oduševili su se kada su čuli da se ekipa iz serije ponovno sastaje. Nakon što je i službeni trailer za okupljanje objavljen, ipak su primijetili nešto što ih je zabrinulo. 

Foto: screenshot Amazon

Naime, glumac Matthew Perry činio im se dosta čudan. Nerazgovijetno je pričao te je često zurio u prazno. Mnogi su uvjereni da je to zbog dugogodišnje ovisnosti o alkoholu i drogama koja je na njemu ostavila posljedica. 

Ispod videointervjua nizali su se zabrinuti komentari o Perryju.

"Nadam se da je Matthew dobro, zato što ne izgleda najbolje. Vrlo tužno", "Fizički me boli što Matthew izgleda ovako", "Srce mi se slomilo kad sam ga vidjela, nadam se da će biti bolje", samo su neki od komentara na YouTubeu. 

Foto: screenshot Amazon
Foto: screenshot Amazon
Foto: screenshot Amazon
Foto: screenshot Amazon

Mnogi su stali u obranu glumca jer je ipak odlučio doći na intervju nakon svega što je prošao. 

Foto: screenshot Amazon
Foto: screenshot Amazon

Podsjetimo, glumac je imao problema s alkoholom i drogama pa je svojedobno priznao da se ne sjeća gotovo tri godine snimanja serije. 

"Ne sjećam se tri godine. Tamo negdje između treće i šeste sezone. Bio sam malo izvan toga", rekao je tada.

Ipak, noviju informaciju o njegovu zdravlju podijelio je i njegov očuh Keith Morrison. Kazao je kako je Matthew prije dvije godine bio na jako zahtjevnoj operaciji želuca. 

U studenome prošle godine otkrio je da se zaručio s 29-godišnjom Molly Hurwitz, nakon čega je navodno puno boljeg zdravlja, a i izgleda bolje na fotografijama. 

VIDEO>> Albina se oglasila nakon što nije prošla u finale: "Sve se događa s razlogom!"


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije