Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sjećate li se nje? U najdebljoj fazi imala je 150 kg, a nakon showa izgubila je više od 70 kilograma

Foto: Instagram
1/19
20.05.2021.
u 08:00

Svojim primjerom i savjetima Nina i dalje pomaže onima koji muku muče sa suvišnim kilogramima. Ipak, ponekad i objavi neki detalj iz privatnog života, a najviše voli pokazati kako se odjenula te tako često i dokazuje da još uvijek pazi na svoju kilažu uz pomoć prehrane i vježbanja.

Bivša sudionica showa ''Život na vagi'' Nina Martina Korbar ne prestaje motivirati pratitelje svojom transformacijom. Svojim primjerom i savjetima Nina i dalje pomaže onima koji muku muče sa suvišnim kilogramima. Ipak, ponekad i objavi neki detalj iz privatnog života, a najviše voli pokazati kako se odjenula te tako često i dokazuje da još uvijek pazi na svoju kilažu uz pomoć prehrane i vježbanja.
Korbar je ovaj put objavila fotku na kojoj je u uskoj crnoj kombinaciji, a sve je ''začinila'' dugom blijedo-ružičastom košuljom.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Kako je ponosna na svoj izgled, objavila je čak dvije fotografije, a ni jednu od njih nije uljepšala filtrima ili Photoshopom. 
Inače, Nina je u najdebljoj fazi, prije 10 godina, imala čak 150 kilograma. "Jako puno vas zanima kako je izgledala moja najdeblja faza još prije showa, neki nisu ni vjerovali da sam imala 150 kg, pa evo... odlučila sam podijeliti fotke iz svoje najdeblje faze koje još niste vidjeli... lijeve fotke su uslikane prije skoro 10 godina kad sam imala 18 godina i 150 kg, a desne fotke su danas, odnosno kroz zadnjih godinu dana na kojima imam 87 kg.

Foto: Instagram screenshot

Naišla sam na ove fotke slučajno nekidan na starom laptopu i iako sam svjesna da sam to nekada davno bila ja, svejedno sam skoro pala u nesvijest od šoka da sam to stvarno nekad davno bila ja.Koliko me samo ta kilaža ograničavala, koliko me obilježavala, ma nevjerojatno, uzela mi je veliki dio tinejdžerskih i studentskih dana, ali neka. Jako puno toga sam naučila, prošla, stekla sam veliko životno iskustvo i danas sam zahvalna na svemu jer sam danas ovdje gdje jesam, idem naprijed i samouvjereno radim na sebi. Sve se može kad se hoće i kad se odluči, ali pravi oblik motivacije i podrške te razumijevanje su jako bitan dio ovakve transformacije i puta", naglasila je Nina Martina koja se ne srami svoje prošlosti jer joj je upravo ona temelj da svakim danom sve više radi na sebi i izgradi bolju sebe u budućnosti.

Podsjetimo, Nina je u showu smršavjela 40 kg, a svoje pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno obavještava o svojem napretku. Ranije se pohvalila da je od ulaska u show smršavjela čak 70 kilograma. 

VIDEO Kim Kardashian proglašena je milijarderkom

 

 

Komentara 5

NO
nolimits930
11:10 20.05.2021.

ooooooo....evo je opet, dugo je nije bilo, sad u krug s ostalima !

Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:25 20.05.2021.

Tako je to. Muško ne može narasti više od svojeg maksimuma, ali žena uvijek može doći na odgovarajuću kilažu, uvijek.

Avatar Sajko
Sajko
08:54 20.05.2021.

Prekrasna žena, sretno i samo nastavi tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije