Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA GLUMICA

Bojana Gregorić Vejzović slavila s tatom Borisom: 'Izgleda poput starijeg brata'

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/6
08.07.2021.
u 21:30

-  I tak smo od papice došli do cugice! Dragi moj tata sretan ti rođenda! Da nazdravljamo još duuuugi niz godina ,jer 73  su ti godine tek,iako nitko to ne vjeruje, pa ni ja, napisala je Bojana pokraj fotografija.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (49) na Instagramu je čestitala 73. rođendan svom ocu Borisu. Objavila je nekoliko fotografija, na jednoj je tata drži u naručju dok je bila beba, a na posljednjoj nazdravljaju u kameru. 

-  I tak smo od papice došli do cugice! Dragi moj tata sretan ti rođenda! Da nazdravljamo još duuuugi niz godina ,jer 73  su ti godine tek,iako nitko to ne vjeruje, pa ni ja, napisala je Bojana pokraj fotografija. Njeni pratitelji odmah su joj poručili kako joj tata izgleda jako mladoliko, a neki su komentirali kako izgleda kao Bojanin stariji brat.

Foto: Instagram

- Ovaj komentar je mene ipak malo zabolio, našalila se Bojana.

Bojanin otac Boris radio je kao filmski producent, a kći je dobio u braku s Božidarkom Frajt, koja je sedamdesetih bila jedna od najvećih zvijezda bivše države.

- Razveli smo se, ali imali smo sjajan odnos i Bojana je živjela kod Bože. No mi nikad nismo od svojeg posla radili ‘kapelicu’. Boža je i skoro pa prestala glumiti kad je rodila Bojanu, puno je manje uloga prihvaćala, što je bila velika šteta jer je izvrsna glumica. Ja sam radio na tim filmskim setovima, ali nikad nisam Bojanu opterećivao time - kazao je Gregorić lani u razgovoru za 24 sata. 

- Bojanu smo micali od glamura, to je kod nas ionako sve lažno. A djetetu možete poslati krivu poruku. Ako ga ‘gušite’ slavnima i slavom, mogu pomisliti da su posebni, rekao je Gregorić. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije