Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav obrat

Nove tvrdnje uzdrmale su palaču: William i njegovo osoblje plasirali su medijima priče o Harryju

William i Harry zajedno otkrili kip u spomen na princezu Dianu povodom njenog 60. rođendana
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/7
08.07.2021.
u 16:30

Ove tvrdnje trebale su biti emitirane u dokumentarcu koji je prikazan na ITV-u ali na zahtjev palače izbacili su te djelove jer palača kaže da je to čista kleveta.

Tvrdnje da su princ William i članovi njegovog osoblja medijima plasirali priču o mentalnom zdravlju princa Harryja izrezane su iz dokumentarca "Harry and William: What Went Wrong" koji je prikazan u nedjelju navečer na ITV-u. Prema pisanju Daily Maila Kensingtonska palača reagirala je u ovom slučaju i tražili su da se neki od detalja detalja u ovom dokumentarcu izbace van, a jedan od zahtjeva odnosio se i na optužbe Omida Scobieja biografa princa Harryja koji je prvi plasirao informacije o tome kako Williamovo osoblje radi Harryju iza leđa.

U izbačenom dijelu dokumentarca bile su snimljene tvrdnje o mentalnom zdravlju princa Harryja i prenesene su navodne izjave  princa Williama koji je svom osoblju povjerio kako je zabrinut za svog brata. Palača je upozorila ITV kako su takve izjave neistine i i stvaraju krivu sliku o odnosu braće te su upozorili da ih je potrebno izbaciti.

Nije tajna da su odnosu između Williama i Harryja narušeni, a priznao je to i sam Harry prije dvije godine prvi put i opet nedavno u intervju koji je dao Oprah Winfrey, ali kraljevska obitelj ne želi dodatno potpaliti tu vatru. Neslužbeno kraljevska obitelj za ovakav PR krivi Omida Scobieja koji je neslužbeni biograf i PR Harryja i Meghan Markle jer od njega svako malo dolaze ovakve optužbe.

VIDEO Meghan Markle rodila kćer: Nova beba mogla bi "smekšati" zategnute odnose u kraljevskoj obitelji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije