Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAMPIRKA?

Bojana Gregorić Vejzović objavila fotografije stare 10 godina i ostavila fanove u čudu

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram
1/5
09.12.2020.
u 20:56

- Moda se definitivno vrti u krug, imam dovoljno godina da to mogu tvrditi! Ovo su fotke stare deset godina. Košulje s mašnama, hlače širokih nogavica, čizmice do gležnja… Volim reciklirati i nositi stare omiljene komade odjeće, a to znači da ih treba znati čuvati, napisala je Bojana

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović na Instagramu je objavila dvije fotografije stare 10 godina kako bi pratiteljima pokazala da se moda ne mijenja.

- Moda se definitivno vrti u krug, imam dovoljno godina da to mogu tvrditi! Ovo su fotke stare deset godina. Košulje s mašnama, hlače širokih nogavica, čizmice do gležnja… Volim reciklirati i nositi stare omiljene komade odjeće, a to znači da ih treba znati čuvati. Jaki mirisi koji preplave ormare bilo da je lavanda ili koji drugi, znaju me i zasmetati. No postoji starinsko rješenje kesteni! One divlje iz parka malo properem i stavim u ormar, po džepovima, između džempera; a između one robe koja vam duže stoji stavite novinski papir. Trikovi moje majčice koja mi je sačuvala neke svoje prekrasne stvaričice, a takvi komadi robe danas su unikat koji me baš, baš veseli, napisala je glumica pokraj objave.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fanovi su Bojanu odmah obasuli komplimentima, te su zaključili kako ne stari.

- Zakaj ne stariš? Vampirka? Šala… Stvarno si predivna, meni oduvijek”, “I ti si kao tvoja odjeća, jednako dobro izgledaš i sad i prije deset godina, pisali su joj fanovi, a glumica je odgovorila kako ipak stari.

Bojana Gregorić Vejzović
1/7

- Starim! Kamera me još uvijek ‘voli’, uživo je ipak malo drugačija slika, zato me u gradu ne prepoznajete, odgovorila je Bojana. 

 

Komentara 1

JO
Jose Oklahoma
21:08 09.12.2020.

Kad nema sadašnjosti, uvijek ostaje prošlost da se jadna duša ima čime hraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije