Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBRINUT JE

Sjećate li se bika Joze koji je pobjegao iz klaonice? Uhvatio ga je pobjednik RTL-ovog showa

Gordon i Ratka Turk
Foto: RTL
1/3
09.12.2020.
u 16:52

- Uhvatio sam bika i sretno je zbrinut. Potraga je trajala dugo baš zato da se bik uhvati neozlijeđen, da ga se na najbolji mogući način spasi. Trenutno je vraćen na farmu s koje je dovezen i još se dogovara na koju će farmu ići, kazao je Gordon za RTL

Sjećate li se bika Joze, koji je nedavno pobjegao iz klaonice i dva tjedna lutao Slatinom? Bik je nedavno uhvaćen, a u njegovom hvatanju sudjelovao je Gordon Turk, koji je u drugoj sezoni showa Superpar pobijedio sa suprugom Ratkom. 

- Uhvatio sam bika i sretno je zbrinut. Potraga je trajala dugo baš zato da se bik uhvati neozlijeđen, da ga se na najbolji mogući način spasi. Trenutno je vraćen na farmu s koje je dovezen i još se dogovara na koju će farmu ići, kazao je Gordon za RTL. Bika je hvatalo 20 osoba, a među njima i Gordon koji je lovac i mesar. Zbog toga je bio na meti sudionika showa Superpar, no sad je ipak pokazao svoju nježniju stranu. 

Gordon i Ratka Turk
1/12

Podsjetimo, Gordon i Ratka Turk u braku su 24 godine i imaju sina Davida. Strastveni su bajkeri pa su tako čak jednom putovali motorom do Sarajeva, što navode kao jednu od najuzbudljivijih stvari koju su zajedno napravili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije