Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli apstrakciju

Aniston na humanitarnoj aukciji donirala 450 tisuća dolara

jennifer aniston
pixsell
26.09.2011.
u 08:48

Glumici i njenom novom dečku Justinu Therouxu svidjela se apstraktna slika konceptualnog umjetnika Glenna LIgona koju su platili skoro pola milijuna dolara.

Glumica Jennifer Aniston i njezin novi odabranik Justin Theroux pokazali su se prošlog tjedna kao veliki ljubitelji apstraktne umjetnosti za koju su na humanitarnoj aukciji izdvojili skoro pola milijuna dolara.

Naime, glumica je na aukciji u New Yorku kupila sliku "Stranger 44" konceptualnog umjetnika Glenna Ligona, čija je vrijednost između 150 i 200 tisuća dolara. Iznos humanitarne aukcije koju je organizirao glumac Ben Stiller uplaćen je za pomoć obiteljima na Haitiju zbog čega je Aniston podigla cijenu na 450 tisuća dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije