Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolina sunca

Ana Vilenica za pomoć djeci na večeri s neznancem

Dolina sunca
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/2
20.12.2009.
u 10:00

Simpatična licitacija za kupnju damine naklonosti odigrala se jučer u zagrebačkom Avenue Mallu, gdje su glumci iz telenovele “Dolina sunca” skupljali novac za akciju “Zagrljaj sunca”.

Večera s Anom Vilenicom bila je slatka maštarija jednog misterioznog muškarca koji će si tu želju uskoro i ispuniti. Naime, ne bi li pomogla u skupljanju novca za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz osječkog doma Klasje, plavokosa glumica “prodala” mu je svoje društvo!

Kupljeni trenutak

Za 800 kuna, koliko je platio božićnu želju, markantni muškarac dobit će ugodnu večeru koju će mu 30-godišnjakinja sama skuhati.

– Taj je dio bio šala! Ali, nešto ćemo iskombinirati – rekla nam je Ana Vilenica.

Simpatična licitacija za kupnju damine naklonosti odigrala se jučer u zagrebačkom Avenue Mallu, gdje su glumci iz telenovele “Dolina sunca” skupljali novac za akciju “Zagrljaj sunca”.

Za vraćanje topline u dječja srca Bojana Gregorić Vejzović uskočila je u ulogu manekenke. Na mini aukciji nosila je haljinu Linee Exclusive.

Najtraženije mame

Na šarm i hod gradonačelnice Jablanova pali su producenti serije “Dolina sunca” pa su za tu odoru izdvojili jedanaest tisuća kuna. Dok je mama šetala po pisti, s autićem koji mu je kupila na istoj toj aukciji, oko nje je trčkarao njezin sin Raul. Izostanak Bojanina supruga, glumca Enesa Vejzovića “pokrila” je njezina kolegica Barbara Nola koja joj se pridružila sa svojom 11-godišnjom kćeri Marom.

Dvije mame bile su najtraženije i u prodaji fotografija. Za 40 kuna uhvatiti trenutak s omiljenim likovima poželio je baš svatko, pa se novac množio, dok su se umjetnici uz osmijeh izmjenjivali ispred objektiva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije