Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bezobrazno društvo'

Alka Vuica (60) zapalila društvene mreže, upečatljivom kombinacijom je istaknula noge i dekolte: "Moćna"

Foto: reuters
1/14
18.02.2022.
u 17:15

Alka je ovom kombinacijom istaknula noge i dekolte, a na svom je Instagram profilu objavila dvije fotografije- jednu na kojoj pozira sama dok je na drugoj pozirala u društvu Damira Martinovića Mrle.

Pjevačica Alka Vuica (60) oduševila je obožavatelje najnovijim fotografijama koje je podijelila na društvenim mrežama. Pozirala je uskom, kratkom, crnom kombinezonu s crnim remenom, visokim kožnim čizmama s platformom i kaputu, a cijelu kombinaciju upotpunila je rukavicama, ogrlicom i upečatljivom frizurom i make-upom.

Alka je ovom kombinacijom istaknula noge i dekolte, a na svom je Instagram profilu objavila dvije fotografije- jednu na kojoj pozira sama dok je na drugoj pozirala u društvu Damira Martinovića Mrle koji je zajedničke fotografije također podijelio na svom Instagram profilu.

-Uskoro, Drama Queen i Let 3.- napisala je Alka uz fotografije, a u komentarima su se javili brojni obožavatelji koji oduševljeni ovim izdanjem.

"Predobra", "Konačno", "Super izgledate", "Lijepa", "Moćna","Izvrsno", "Prejako", "Svaka čast", "Alka kraljice, uvijek svoja", samo je dio komentara, a obožavatelji su se složili kako neće propustiti njihov zajednički nastup u zagrebačkom Boćarskom domu.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine


Ključne riječi

Komentara 3

BI
billynik
18:23 18.02.2022.

Žena ima 60 godina, koga ona to može zapaliti, možda nekog bolesnog večernjakovca.

NO
nordic
10:24 20.02.2022.

Army of lovers 2.0?? hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije