Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iva jerković

Otkako je postala majka ne viđamo je često u javnosti, a sad je pokazala dekolte od kojeg zastaje dah!

Foto: Instagram
1/10
18.02.2022.
u 14:59

Jedna od najljepših Hrvatica početkom 2020. godine rodila je kćerkicu Rinu Ami koju je dobila s poduzetnikom Josipom Antićem.

Voditeljica Iva Jerković (40) mami uzdahe gdje god se pojavi, no njezini su istupi u javnosti postali sve rjeđi otkako je u veljači 2020. godine postala majka kćerkici Rini Ami koju je dobila s partnerom Josipom Antićem. 

Iva se pojavila na predstavljanju nove linije jednog brenda, a događaj je okupio brojne poznate Hrvatice. 

Za rijedak izlazak obukla je bijeli topić koji je u prvi plan stavio nikad bujniji dekolte, a kombinirala ga je s trapericama koje su joj savršeno pristajale te bijelim kaputom i također bijelim čizmama s visokom potpeticom.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Iva inače vješto čuva svoj privatni život od očiju javnosti, no sretnu vijest o trudnoći 2020. godine ipak nije mogla sakriti. Iva je djevojčicu rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Tijekom trudnoće nije krila kakvu podršku joj pruža dugogodišnji partner Josip Antić. Iva je već duže vrijeme u vezi s poduzetnikom, a ovo je njihovo prvo dijete. Jedna od najljepših Hrvatica uvijek je bila tajanstvena kada su u pitanju muškarci i njezine ljubavne veze. S poduzetnikom Antićem povezuje je više od 15 godina, no službeno nikada nisu potvrdili svoju vezu. U jednom je intervjuu za hrvatske medije prije četiri godine otkrila da je doživjela osjećaj koji malo tko osjeti.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije