Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock s elementima baroka

2Cellos obradili 'Thunderstruck' grupe AC/DC

2cellos
Foto: PR FOTO
1/2
19.02.2014.
u 08:27

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, obradili su pjesmu "Thunderstruck" grupe AC/DC, a za nju su snimili i spot...

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, obradili su pjesmu "Thunderstruck" grupe AC/DC, a za nju su snimili i spot. Ideja spota je da 2Cellos žive u vrijeme baroka, ali su ispred svog vremena i imaju želju izaći iz okvira tog vremena te imati svoje vizije i ideje o glazbi koju izvode.

Usred izvedbe u kojoj izvode tipičnu glazbu iz baroknog perioda, odjednom počnu svirati rock i zbunjuju ljude koji se nikad nisu susreli s takvom glazbom. Spot je snimila MedVid produkcija pod vodstvom Kristijana Burlovića, a članovi Društva prijatelja Giostre iz Poreča u spotu sudjeluju kao glumci.

>>2CELLOS oduševili više od milijardu Kineza nastupom za novu godinu!

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
11:43 19.02.2014.

odličan spot..ma vrhunski..ideja za 5 ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije