Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21 OBRANA

Ivić postao rekorder, a pobjeda nad Iranom šesta je najveća na SP-ima

Filip Ivić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
20.01.2015.
u 10:33

Našim igračima nedostajao je još samo jedan pogodak pa da dostignu rekord iz 2011. godine kada su protiv Australije postigli 42 pogotka.

Filip Ivić sinoć je postao rekorder među hrvatskim vratarima po broju obrana na jednoj utakmici reprezentacije na SP-ima. Imao je 21 obranu. Do sada je rekord držao Mirko Alilović sa 19 obrana protiv Španjolske na SP-u 2007. godine u Njemačkoj.

Našim igračima nedostajao je još samo jedan pogodak pa da dostignu rekord iz 2011. godine kada su protiv Australije postigli 42 pogotka.

Inače, ovo je tek peti put u povijesti svjetskih prvenstava da su naši rukometaši postigli više od 40 pogodaka na jednoj utakmici. Pobjeda nad Iranom je šesta po razlici pogodaka. Rekord drži generacija koja je na SP-u u Egiptu 1999. godine pobijedila SAD sa 29 pogodaka razlike (41:12).

>> Ivano Balić: Još se nisam ništa dogovorio s Gopcem, a Hrvatsku vidim u polufinalu

Komentara 1

ES
escobar2
16:51 20.01.2015.

ovakvo novinarstvo postaje neshvatljivo. pa zar je tako teško prepisati točne podatke?! http://www.ihf.info/files/CompetitionData/153/pdf/29MTR.PDF ovim putem se javljam da ću posao dotičnog gospodina raditi za 25% manju naknadu i s garancijom točnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije