Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE SP-A

Alilović: Poljaci nam žele uzvratiti za sve poraze

Mirko Alilović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
27.01.2015.
u 13:26

Više četvrtfinala od nas u posljednjih dvadeset godina ima tek Francuska i Španjolska.

Rukometaši Hrvatske plasirali su se u svoj osmi četvrtfinale na svjetskim prvenstvima. Imamo ih sedam u nizu, od 2003. do danas. Sutra od 16.30 čeka nas susret s Poljskom na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

– Poljaci nam žele vratiti za sve poraze i bit će motiviraniji nego prije. Nedostaje im nekoliko važnih igrača, ali ulog je polufinale. Dobro ih poznajemo, gotovo na svakom natjecanju igramo protiv njih – rekao je vratar Mirko Alilović.

U utakmici sa Švedskom u osmini finala odličan je bio vratar Slawomir Szmal.

– Obrane će sigurno presuditi. Szmal je bio dobar, ali su Šveđani bili hendikepirani neigranjem Andersona. Poljskoj se podignulo samopouzdanje i bit će teško.

Alilović najviše strahuje od Karla Bieleckog.

– On je pravi razarač, šutira sa 11, 12 metara. Cijela njihova vanjska linija igra dobro. Treba biti oprezan i s  Jureckim i Rojewskim. Sve su to vrhunski igrači.

>> Gajič i Marković u borbi za najboljeg strijelca, Ivić treći po postotku obrana

Komentara 7

Avatar Viking1
Viking1
16:58 27.01.2015.

Ivić nam treba biti prvi golman. Alilović je već imao dosta prilika na prijašnjim natjecanjima i nismo sa njim na vratima osvojili zlato jer se radi o prosječnom golmanu za razliku od Francuza kojima Omeyer donosi prevagu u ključnim utakmicama nama Alilović ne donosi prevagu. Zato treba Ivić biti prvi golman jer prema svemu se radi o boljem golmanu od Alilovića i sa njim idemo po zlato dosta nam je već bronci. Alilović je imao dosta prilika i sa njim nismo osvojili zlato red je na Iviću da bude prvi golman.

EM
emojmile
00:46 28.01.2015.

Ostavite Decke neka igraju. Dobri su i bolji od hrpe ekipa. Nisu Supermanni. Samo hrabro za nas... za domovinu!!

LA
Laura Anny
14:42 27.01.2015.

Poljaci igraju sa srcem i ljubavlju prema rukometu. Kod nasih protiv Brazila je igrao samo Goluza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije