Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika

Gajič i Marković u borbi za najboljeg strijelca, Ivić treći po postotku obrana

Žarko Marković
Foto: Reuters/PIXSELL
27.01.2015.
u 11:20

Nakon šest utakmica Gajić je postigao 52, a Marković 49 pogotka. Oba će do kraja odigrati još po tri utakmice. Treći koji je bio u konkurenciji, Kiro Lazarov, s Makedonijom je završio svoj nastup u Dohi.

Slovenac Dragan Gajič i Crnogorac Žarko Marković, koji igra za domaćina Katar, ostali su u najužoj konkurenciji za najboljeg strijelca Svjetskog rukometnog prvenstva.

Nakon šest utakmica, Gajić je postigao 52, a Marković 49 pogotka. Oba će do kraja odigrati još po tri utakmice. Treći koji je bio u konkurenciji, Kiro Lazarov, s Makedonijom je završio svoj nastup u Dohi.

Zanimljivo je da je naš pričuvni vratar Filip Ivić trenutačno treći po postotku obranjenih šuteva – 41 posto. Samo jedan posto više obranjenih lopti imaju Danac Green, koji također nije prvi vratar, te Španjolac Perez.

>> Hrvatske rukometaše privukao salon Maseratija i Ferrarija

Komentara 5

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
14:29 27.01.2015.

,,Slovenac,, Dragan Gajić .....hihihihihihihihihihihi

Avatar Abcda
Abcda
12:48 27.01.2015.

Ivic mora biti numero uno !! Goluza , jesi li slijep ?

DU
Deleted user
14:29 27.01.2015.

Sv. prvenstvobu Kataru je bas bezveze. Ti Seici imaju para koliko hoces....pa je njihova drzava prosla u drugi krug zahvaljujuci navijackoj podrsci a jos bitnije sudackoj pomoci. Da je sv. prvenstvo u nekoj drugoj drzavi nebi sigurno prosli drugi krug a bojim se da se nebi sastaki ni sa pobjedom....!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije