Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski novinari

Sanjinu Strukiću iz Pixsella priznanje za fotografiju

'27.02.2012., Zagreb - U Novinarskom domu odrzan je svecani sabor Hrvatskog zbora sportskih novinara u sklopu cega su podjeljene nagrade HZSN-a. Fotoreporter agencije Pixsell Sanjin Strukic osvojio je
'Petar Glebov/PIXSELL'
27.02.2012.
u 17:40

Sanjin Strukić, fotoreporter Pixsella, dobitnik je HZSN-ova godišnjeg priznanja za najbolju fotografiju

Nagrada za radijsko novinarstvo pripala je Lovorku Magdiću s Hrvatskog radija, a priznanje za najbolju kolumnu dobio je Bernard Jurišić iz Sportneta. Priznanje za najbolju press-službu pripalo je Zlatku Škrinjaru, glasnogovorniku HRS-a. Nagradu za životno djelo dobio je Orlando Rivetti iz Novog lista, a posebno priznanje pripalo je Sportskoj televiziji.

U radnom dijelu Sabora Ante Župan izabran je za novog člana Izvršnog odbora (umjesto Željka Kesovije).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije