Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi derbi

Nacional uoči gostovanja kod Dinama: Nadamo se da neće opet pružiti anti-futsal propagandu

Futsal Dinamo - Vrgorac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
28.03.2016.
u 09:22

Nacional ove sezone igra sjajno, ima sve pobjede i samo jedan poraz, onaj od Uspinjače.

Nakon spektakla u 16. kolu Prve HMNL u kojem je Nacional pobijedio Split Tommy sa 6:3, u 17. kolu ljubitelje futsala očekuje još jedna zanimljiva utakmica. Naime, u srijedu 30. ožujka Futsal Dinamo u Domu sportova II dočekuje vodeći Nacional. Dinamo kod kuće ima veliki niz, pobijedio je u zadnjih 18 utakmica! Zanimljivo, ukupno klub otkad su ga preuzeli BBB-i ima 24 domaće pobjede i samo jedan poraz, ali on je došao upravo od Nacionala u Kupu prošle sezone.

"Dinamov domaći niz trenutno broji 18 pobjeda za redom, u srijedu (30.3. u 20:30) nam u goste dolazi jedini protivnik koji je s našeg parketa otišao kao pobjednik.  Ulaznice su u prodaji na adresi Ilica 37, KND BBB. Svi u dvojku, budite kao i do sada naš šesti [6] igrač na terenu", pozivaju iz Dinama svoje navijače.

A Nacional ove sezone igra sjajno, ima sve pobjede i samo jedan poraz, onaj od Uspinjače.

"Nacional Zagreb je kvalitetnija momčad i bilo kakav rezultat osim naše sigurne pobjede bio bi veliko iznenađenje. Što nam domaćin sprema u popularnoj “dvojci” i hoće li prihvatiti otvorenu futsal igru ostaje nam za vidjeti. Samo nam ostaje nadati se da nećemo gledati anti-futsal propagandu iz prvog dijela sezone. Tadašnja pobjeda od 4:0 pomalo je ostala u sjeni ne baš sportske igre gostiju koju su već u ranom dijelu utakmice uveli igrača-vratara i zadržavali vrijeme zbog straha od veće rezultatske katastrofe", piše Nacional na svojim stranicama.

Nacional je vodeći s 45 bodova, Split ima 42, treći je Futsal Dinamo s 34, dok je trenutačno na posljednjem mjestu koje vodi u doigravanje MNK Square s 28 bodova.

>>Nacional razbio Split, Futsal Dinamo slavio u Solinu

Komentara 11

Avatar Titanov sin
Titanov sin
09:36 28.03.2016.

Slobodan dan za uživanje, šteta kaj vrijeme nije ljepše.

Avatar Bekrija
Bekrija
16:39 28.03.2016.

Mamićeva internet bojna mora opravdat besplatne žuje na račun kluba pišući komentare za svog gospodara. Mamićevci tko piše ispričnice klincima koji markiraju da bi vas se moglo skupit 20?

NP
naprijed.plavi
13:24 29.03.2016.

super spektakl za one koji vole futsal, s jedne strane odlična i bogata momčad Nacionala, a sa druge momčad Dinamo sa srcem i navijačima.Tko voli nek izvoli ostali mogu samo srat po fejsu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije