Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT NA DALEKI ISTOK

Getafe uspio što Mamić nije, Sammir odlazi za pet milijuna eura u Kinu!

Sammir
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
23.02.2015.
u 22:32

Povremeni hrvatski reprezentativac zaradit će 11 milijuna eura u tri godine.

Nakon tek nešto više od godinu dana, Sammir (28) odlazi iz Getafea! Novi klub bit će nepoznati kineski prvoligaš Jiangsu Guoxin Sainty, u kojem će ga trenirati Rumunj Cosmin Contra.

Motiv odlaska svakako je novac jer povremeni hrvatski reprezentativac odlazi zbog novca više nije mlad, a u karijeri nije ostvario transfer "koji bi mu osigurao životnu egzistenciju". Problem cijele priče pak je u tome što se nakon sjajne utakmice protiv Espanyola sjetio izbornika Nike Kovača i povratka u reprezentaciju. Iz Kine na to ne može računati, to je sigurno.

Getafe bi navodno trebao dobiti pet milijuna eura za cijeli posao, a da sve službeno, ovih dana Sammir mora proći liječnički pregled. Inače, za Getafe je odigrao 35 utakmica, zabio jedan gol i pet puta je asistirao. I na kraju je španjolski klub uspio ono što Zdravko Mamić nije jer iz Dinama je na zimu 2014. godine otišao besplatno, nakon dugih sedam godina u zagrebačkom klubu...

>> Sammir nakon dobrih nastupa za Getafe želi u reprezentaciju, ali zaslužuje li?

Komentara 6

SO
sonce
04:45 24.02.2015.

Šta je novinarćići sada Sammir nije pijanac. Dokje igrao u Dinamu ste se takmićili tko će napisati što više negativnih komentara o Sammiru i Dinamu. Jeste jadni i bijedni živite, uživajte u svoji laži i bijedi.

MR
M@rsijan@c
23:18 23.02.2015.

Getafe uspio što Mamić nije, Sammir odlazi za pet milijuna eura u Kinu! >>>>> To mozete zahvaliti hrvatskim novinarima koji su Sammira ,manje vise proglasili pijanicom i skoro svakodnevno pljuvali po njemu. A sto je decko trebao raditi ,sjediti cjelovremenoo izmedju 4 zida, a samac je bio. Steta sto odlazi tako daleko od oka izbornka .Sigurno ga vise necemo vidjeti

SO
sonce
10:51 24.02.2015.

Kada novinar nema obraza onda napiše članak pod imenom autot Večernji list. Sramota, da se skriva ako imaš snage nešto napisati onda se podpiši ne pudi kukavica P--da.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije