Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion

Beusan: Soudani je za udaranje morao dobiti crveni karton

Soudani
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
17.04.2017.
u 20:53

Nisam pravnik, ali čitajući Disciplinski pravilnik, usvojen u travnju prošle godine, članak kaže da tijekom utakmice odluke donosi sudac, one su konačne, ali iznimno se može ispraviti očite pogreške. Za pokretanje postupka netko mora podnijeti disciplinsku prijavu - kaže Beusan na pitanje naknadne suspenzije Soudanija

Uskršnje je kolo HNL-a najveće repove vuklo zbog Soudanijeva udaranja Lokomotivina igrača Capana za koje nije kažnjen.

- Capan čini prekršaj, pa Soudani prvi put udara, pa nakon toga i drugi put namjerno đonom. Nema što sudac pokazivati na bedž Uefe, Soudani mora poštivati suparnika, a sudac pravila nogometne igre. Jedina ispravna odluka bila bi Capanu žuti, Soudaniju crveni - rekao je Mateo Beusan u HTV-ovoj emisiji Stadion, piše Goal.

Veće je pitanje naknadne suspenzije Alžirca.

- Nisam pravnik, ali čitajući Disciplinski pravilnik, usvojen u travnju prošle godine, članak kaže da tijekom utakmice odluke donosi sudac, one su konačne, ali iznimno se može ispraviti očite pogreške. Za pokretanje postupka netko mora podnijeti disciplinsku prijavu.

Dakako, teško je očekivati da to napravi Lokomotiva, ali i ne mora, to može podnijeti bilo koji član nogometne obitelji.

Beusan je utvrdio i da je Lokomotiva oštećena kada joj je označeno zaleđe u velikoj šansi. Oba su penala za Dinamo čista.

- Najveća je snaga Rijeke konstanta, isti trener četiri godine, ispunili su sve formule potrebne za naslov: čvrsti su, jaki, momčadski stabilni, plus igrači koji se ističu poput Vešovića, Ristovskog, Gorgona, Gavranovića, Andrijaševića. Puno golova zabijaju na isti način, ja sam to najbolje iskusio: sve snimiš, pripremiš, a opet.... Isto tako je i Dinamo moćan, diže se... - rekao je Osijekov trener Zoran Zekić, koji je u studiju zamijenio Joška Jeličića.

O utakmici Lokomotive i Dinama rekao je:

- Puno se igrača promijenilo između dva kluba, ne bih volio biti trener ni jedne ni druge momčadi u toj utakmici zbog svih priča koje je okružuju. No, lokosi su legitimni članovi lige, tijela su to dopustila, pa je sve kako treba biti...

Zekić je govorio i o hitu u Gradskom vrtu - omalenom Ukrajincu Dmitu Lopi, igraču koji je na posudbi iz Puškaš akademije.

- On je došao ozlijeđen, s dugom pauzom, a trenutačno nam je igračka i ljudska snaga, svlačionica ga obožava, on je naš mali čarobnjak! A bit će i puno bolji i uz njega će ostali igrači postati bolji.

Osijek je utakmicu protiv Istre završio s devet od 11 igrača iz svoje škole!

- To teško da ima itko u Europi! - ponosno će Zekić, koji je zimus odbio ponudu turskoga Karabukspora.

- I naši su igrači imali dobre ponude, i ljetos i zimus, i uspjeli smo ih odgovoriti, pa sam morao i ja tim tragom.

Komentara 24

Avatar cluesblues
cluesblues
22:36 17.04.2017.

ono kaj smije ristovski, ne smije soudani - ak suci trebaju imat neki kriterij, onda to moraju imat i komentatori cije se izjave citiraju u medijima...istina, soudani je za ovo moral dobit crveni, ali isto tak je crveni moral dobit i ristovski koji je beobrazno udaril igraca i to u trenutku dok je rijeka gubila...ali onda je beusan promrljao neko nejasno objasnjenje i preskocio to jer o rijeci sve najbolje, a dinamo se mora pljuvat...soudanija treba kaznit klub za ovakvo ponasanje na utakmici, a kaj se hajduka tice, to bi trebali preskocit i sa drugom ekipom...

IN
Inoha
00:21 18.04.2017.

Nisu pustili veceras Jeličica i Šapita iskomentirat ovu lakrdiju lakrdije...Dno dna

VL
vladek
06:39 18.04.2017.

Ukinite Stadion jer je to lakrdija,Srbi bi poštenije to komentirali nego to staro prdekalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije