Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U emisiji Stadion
Povratak na članak

Beusan: Soudani je za udaranje morao dobiti crveni karton

Nisam pravnik, ali čitajući Disciplinski pravilnik, usvojen u travnju prošle godine, članak kaže da tijekom utakmice odluke donosi sudac, one su konačne, ali iznimno se može ispraviti očite pogreške. Za pokretanje postupka netko mora podnijeti disciplinsku prijavu - kaže Beusan na pitanje naknadne suspenzije Soudanija

Komentari 24

VL
vladek
06:39 18.04.2017.

Ukinite Stadion jer je to lakrdija,Srbi bi poštenije to komentirali nego to staro prdekalo

VL
VL
vladek
11:06 18.04.2017.

Lijepo se vidi na slici,gdje je ruka igrača Kolingera,uhvatio je Soudanija za j...a i nikome ništa.Ja bi suca udario a vi novinari ste dali pravu sliku.Dokaz da je imao Soudani dosta prekršaja na njemu.SRAMOTA ov Večernjaka

VL
NE
neradoholicar
08:09 18.04.2017.

Hoce li itko igdje spomenuti ociti prekrsaj igraca Lokomotive u napadu kod njihova prvog gola?

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
22:36 17.04.2017.

ono kaj smije ristovski, ne smije soudani - ak suci trebaju imat neki kriterij, onda to moraju imat i komentatori cije se izjave citiraju u medijima...istina, soudani je za ovo moral dobit crveni, ali isto tak je crveni moral dobit i ristovski koji je beobrazno udaril igraca i to u trenutku dok je rijeka gubila...ali onda je beusan promrljao neko nejasno objasnjenje i preskocio to jer o rijeci sve najbolje, a dinamo se mora pljuvat...soudanija treba kaznit klub za ovakvo ponasanje na utakmici, a kaj se hajduka tice, to bi trebali preskocit i sa drugom ekipom...

VL
IN
Inoha
00:21 18.04.2017.

Nisu pustili veceras Jeličica i Šapita iskomentirat ovu lakrdiju lakrdije...Dno dna

VL
VL
vladek
06:37 18.04.2017.

ma nemaš ti pojma staroliko puta su Soudanija udarali po nogama,pa i ja pi pošizil. a ko gola Lokomotive,je prije bio prekršaj na Dinamovom igraču.

VL
CU
cupus
22:23 17.04.2017.

Petev treba biti feajer i ne uvoditi Sudanija protiv Hajduka!!! Sa ekipom koju ima mora dobiti lagano.. Samo nisam cuo ovoliko drecanja kad je Ristovski prije dva kola odalamio igraca ni kriva ni duzna..

VL
BA
baniček
21:01 17.04.2017.

ma Beusan opet bježi od istine, nije rekao da igrač okomotive NAMJERNO radi prekršaj povlačenjem da dinamo dobije penal i pobjedi...zar to nije namještena utakmica...to je problem , a ne ono jel sudac pogriješio ili nije.

VL
HR
hr76
20:59 17.04.2017.

Bravo Beusan! Ima hrabrosti reći ono što je cijela Hrvatska vidjela. Valjda će i u HNS-u sada progledati i kazniti to primjereno.

VL
BU
budagigo
23:11 17.04.2017.

Primjetno je da se soudani nakon sudačkog upozorenja duboko zamislio,te se posramio svoga čina , uvidio je problem u sebi i potom je promjenio ponašanje te je ostatak utakmice bio primjer uzoritoga ponašanja na terenu mlađim igračima, zbog čega nema dvojbe da je sudac ispravno postupio u tom slučaju.treba pohvaliti i suca za inteligentnu instiktivnu reakciju gdje bi mnogi išli linijom manjeg otpora i potegli karton.on je inteligentno,edukativno i odgojno reagirao,detektirao je u soudaniju kajanje,spremnost da se isprića i promjeni na bolje.spasio je igrača soudanija i za uzvrat dobio čovjeka koji se promjenio na bolje i na tome mu hvala.mislim da če soudani nakon ove plemenite lekcije ubuduče biti i bolji čovjek i bolji igrač što nebi bio slučaj da je dobio karton.čestitke sucu u ovom neortodoksnom slučaju jer sučeva providnost i ne isključivanje igrača polučilo je izvanredan uspjeh na edukaciji i prevenciji grubosti u igri.ako u sličnoj situaciji budu igrači haYdUka ili reke obavezno ih treba iskartonirati jer na njih nikakva plemenita gesta,čin dobre volje ili odgojno prijateljski savjet odnosno upozorenje ne djeluju,oni to vide kao slabost suca ili protivnika i nastavljaju po svome još grublje glavom kroz zid bez imalo samokritike i samopropitkivanja za razliku od soudanija koji je u potpunosti upio sučevu lekciju o respektiranju odnosno poštivanju protivnika.za reku i haYdUk je karton jedini ljek.bolje bi im bilo da se ugledaju na soudanija koji se uspio nakon sučeve lekcije promjeniti i danas je bolji i pristojniji čovjek i igrač.

VL
DU
Deleted user
21:37 17.04.2017.

Svi najbolji klubovi u svojim ligama u svijetu imaju manju protekciju od sudaca. Pa tako i Dinamo. A kaj ćeš kad je najbolji.

VL
SR
srec
09:52 18.04.2017.

U to ime, naprijed Rijeka, do naslova!

VL
DU
Deleted user
21:46 17.04.2017.

skoro si u pravu ali nisi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.