Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otporne i 'vidljive'

Uz Nike Flash Pack zabljesnite i uživajte u trčanju

Nike
Foto: PR FOTO
1/3
12.12.2014.
u 09:21

Nova Nike Flash Pack kolekcija brojnim inovacijama i vrhunskim tehnologijama osigurava trkačima toplinu, prozračnost, ali i vidljivost u svim uvjetima koje zima nosi sa sobom.

Iako trčanje nije sport rezerviran samo za lijepo vrijeme, smanjenjem temperatura mnogi gube motivaciju.

Prepreke stvaraju zimski uvjeti koji podrazumijevaju blato, skliske površine, a ponekad i susnježicu.

Ove zime, uz Nike Flash Pack opremu za trčanje suočite se sa svim pojavama koje priroda nosi – i uspješno se uhvatite u koštac s njima.

Trkači često naglašavaju kako ne postoji sezona trčanja. U svako doba godine, pa i tijekom zime, najbitnija je dobra volja i adekvatna oprema. Najnovija kolekcija Nike Flash Pack osigurava maksimalnu toplinu i udobnost, ali i potrebnu prozračnost. Od tenisica i tajica do jakne i kabanice Nike Flash Pack utjelovljuje nepropusnost i reflektrirajuće elemente.

„Sve nas koji trčimo motivira činjenica da zapravo imamo snage izaći van kada većina to ne želi. To je odličan osjećaj zbog kojega se mi u Nike+Run Clubu neprestano okupljamo bez obzira na vremenske uvjete. Kada jednom otrčite svoj trening u adekvatnoj opremi vremenski uvjeti vam više nikad neće stvarati problem. Osim toga, dodatna motivacija za polaznike Nike+Run Cluba svakako je i trčanje u grupama koje je prilagođeno spremnosti polaznika“, kaže Goran Golubić, trener i voditelj Nike+Run Cluba Zagreb ističući kako, uz trčanje, voli dijeliti i savjete o opremi koja često zna biti prepreka polaznicima, ali i trkačima općenito.

Goran savjetuje da nakon odluke o trčanju krenete s odabirom tenisica koje će prije svega osigurati suhoću i toplinu. Nike Flash Pack kolekcija uključuje neke od najpopularnijih tenisica za trčanje - Nike Air Zoom Structure 18, Nike Free 5.0, Nike Lunar Glide 6 i Nike Air Zoom Pegasus 31. Svaka od tih tenisica osigurava trkačima brojne performanse koje su obogaćene elementima koji ih čine otpornima, ali i vidljivima.

Kada je riječ o odjeći Goran naglašava kako su poželjni prozračni i vodootporni materijali koji štite od hladnoće i jakog vjetra poput Dri FIT ili Storm-FIT5 od kojega su izrađeni i Flash Pack tajice i jakna.

Kraći zimski dani i dulje noći utjecali su na dizajniranje Nike zimske kolekcije za trčanje. Svjesni da zima sa sobom donosi puno manje dnevnog svjetla, Nikeovi dizajneri osmislili su Flash Max jaknu i Flash tajice s još više reflektirajućih elemenata. Uzorak na jakni obilježen je svjetlucavim točkicama dok tajice svom duljinom noge „obavijaju“ reflekirajuće pruge.

Foto: PR FOTO

PR foto

Dri-FIT materijal otklanja znoj s kože i premiješta ga na površinu tajica gdje brzo nestaje te tako pomaže trkačima da zadrže osjećaj suhoće i udobnosti tijekom cijeloga trčanja.

Iako je jedna od ključnih karakteristika zimske opreme za trčanje održavanje topline, ona istovremeno mora biti prozračna. Naime, svaki trkač svjestan je kako mu osjećaj nelagode vrlo često ne stvara hladnoća, već vrućina. Upravo se i o tome vodilo računa prilikom dizajniranja Nikeove Aeroloft Hybrid jakne koja osigurava savršenu ravnotežu – grije, no ne dozvoljava pregrijavanje.

Za to su zaslužne laserski izrezane rupice na strateškim djelovima tijela. Dodatni unutarnji sloj osigurava toplinu dok je istovremeno izrazito lagan te tako nimalo ne otežava kretanje. Rukavi su, pak, izrađeni od vune i poliestera što istovremeno osigurava toplinu i prozračnost.

Formula uspješnog trčanja za vrijeme kišnih razdoblja je vrlo jednostavna - suhoća i prozračnost. Nikeova kabanica za trčanje dizajnirana je kako bi pomogla trkačima da što dulje trče i da istovremeno ostanu suhi, bez osjećaja vrućine.

Uz Nike, zimski uvjeti nisu opravdanje za izostanak trčanja. Stoga, ako već niste, svakako uvrstite trčanje u svoje novogodišnje odluke.

Foto: PR FOTO

PR foto

>>Nike i Liberty London predstavili novu neodoljivu kolekciju

>>Nike legendarne Air Max tenisice pretvorio u gležnjače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije