Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za zimu

Nike legendarne Air Max tenisice pretvorio u gležnjače

Nike max
Foto: PR FOTO
1/2
02.12.2014.
u 14:04

Air Max gležnjače savršen su spoj novih detalja koji ih čine idealnom zimskom obućom te prepoznatljivih obilježja Air Max tenisica koja ih već dvadeset godina čine legendarnima

Manje je više. Ali, ne i ove zime. Barem kada je riječ o Nikeu koji je legendarne Air Max tenisice pretvorio u gležnjače i učinio ih idealnom obućom i u najnezgodnijim zimskim uvjetima. Dok su se dosadašnjih godina, čim bi nastupila zima, tenisice Air Max stavljale na dno polica u ormaru, ove zime one postaju prvi odabir mnogih svojih ljubitelja.

Ipak, upravo je njihov redizajn bio najveći izazov za Nikeove dizajnere. Jer, teško je bilo zamisliti bilo kakve veće promjene na modelu koji je u 20 godina svog postojanja postao prepoznatljiv diljem svijeta.

Najvažnije je bilo zadržati njihovu autentičnost, ne mijenjati njihove osnovne linije i detalje.

Foto: PR FOTO

Zapravo, promjene su svedene na minimum i dodani su točno oni detalji koji tenisicu pretvaraju u gležnjaču. Nepropusan i znatno deblji gornji dio gležnjača u kombinaciji s podebljanim jezikom i potplatom, prilagođenim svim zimskim uvjetima čine Air Max gležnjače idealnom obućom za zimu.

Istovremeno, gležnjače su zadržale neke prepoznatljive detalje karakteristične za Air Max tenisice kao što su veliki Nike logo na stražnjem dijelu ili jastučići sa zrakom unutar potplata. Sa svim tim detaljima, rođene su Air Max 1 gležnjače – legendarne tenisice s dugom povijesti savršeno upotpunjene detaljima koje ih čine idealnom obućom za zimu.

>>Nike i Liberty London predstavili novu neodoljivu kolekciju

>>Suradnja za pamćenje: Pedro Lourenço i Karlie Kloss za Nike

Komentara 1

XX
xxx008
19:25 02.12.2014.

ma i cijena im je legendarna nema sta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije