Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izabrane najljepše

Maja Spahija je nova Miss Hrvatske

miss Hrvatske Maja Spahija
Foto: Hrvoje Klobučarić
1/2
14.06.2015.
u 16:45

Arhitektonska tehničarka iz Šibenika ide na izbor u Kinu

U velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske 2015. održanoj u Crikvenici krunu i naslov najljepše Hrvatice osvojila je Šibenčanka Maja Spahija. Lentu druge pratilje ponijela je Anja Bijelić, a titulom prve pratilje okitila se Katarina Čavar.

– Ajme, prekrasno se osjećam! – vrisnula je poslije proglašenja 22-godišnja Maja i dodala:

– Sada idem nekoliko dana uživati kući u Šibenik i odmarati se, a napravit ćemo i veliku feštu da proslavimo. Poslije me čeka puno posla oko priprema za odlazak na svjetski izbor koji se 19. prosinca održava u Kini. No neću zapostaviti ni svoj posao arhitektonske tehničarke u jednom projektantskom uredu u Šibeniku.

O ljubavi nerado govori, ali vrlo je razgovorljiva kada je pitamo za njen glazbeni talent na kojem će bazirati i svoje predstavljanje žiriju u Kini gdje će joj konkurenciju činiti još 120 ljepotica iz svijeta.

– Iz glazbene sam obitelji, svi pjevamo, tako da je jasno odakle potječe moj talent. A ne pjevam samo kod kuće, pjevam i u zboru i obožavam rock, posebice Tinu Turner i Creedence – kaže Maja.

Na izbor se prijavila, kaže, slučajno i u zadnji čas.

– Nagovorili su me prijatelji i obitelj. Sve ovo doživljavam kao neku vrstu avanture, ali i kao mogućnost da proširim krug poznanika. No jedno je sigurno, nastavit ću se baviti svojim zanimanjem. Osobno ne znam ništa o izborima ljepote i sada sam prvi put na neki način u modnim vodama – smije se Maja i na pitanje od koga je naslijedila ljepotu odgovara:– A i mama i tata su mi jako lijepi!

U Crikvenici se u petak u finalu natjecalo 11 djevojaka, a kroz večer ljepote publiku su vodili Davor Garić i Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić, dok je poseban glazbeni gost bio Goran Karan. 

>>Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz izbora

>>Lucija Grmuša (20) ponijela je titulu Queen of Croatia

Komentara 3

KR
kruti
17:40 14.06.2015.

jel je jako vrisnula?

SA
samoborka
20:24 14.06.2015.

lijepa cura

SA
sasavt
21:10 14.06.2015.

o ukusima se ne raspravlja al ova desna je puno ljepša a ova prasica s lijeva je zalutala tu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije