Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne ide u borbu

Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz izbora

Ivana Gudelj
Foto: Službene fotografije
1/4
12.06.2015.
u 13:48

Na veliku žalost direktorica izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Ivana Gudelj je odlukom organizatora izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije povučena iz finala

Sinoć je u sklopu humanitarne večeri na kojoj su se skupljala sredstva za obnovu materinskog odjela Caritasove „Kuće ljubavi“ proglašeno 12 finalistica za Miss Hrvatske 2015.

Nastavak puta prema tituli najljepše Hrvatice izborile su Anica Vidić, Katarina Čavar, Iva Butorac, Anja Bijelić, Antonija Damjanović, Maja Spahija, Tea Vrcelj, Matja Čičak, Marta Malenica, Elena Jung, Paula Breški i Ivana Gudelj, ali upravo Ivana Gudelj danas neće izaći na pozornicu u borbi za titulu Miss Hrvatske.

Ivana Gudelj u javnosti je postala jedna od favoritkinja izbora, a nakon što je došlo do neslaganja između bračnog para Franić iz Splita, koji su organizatori izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije i direktorice izbora Ive Loparić Kontek i Maje Vračarić Kuljiš, Franići su odlučili "povući" Ivanu Gudelj iz natjecanja i već su na putu prema Splitu, doznajemo.

Tako će večeras na pozornici hotela Omorika u Crikvenici nastupiti samo 11 natjecateljica.

„Iskreno nas žalosti što je došlo do neslaganja s organizatorima izbora za Miss Splitsko-dalmatinske županije i što su Ivanu nekoliko sati prije velike završnice povukli iz natjecanja. Ivana je miljenica internetskih surfera, postigla je sjajne rezultate u svim anketama i mnogi su je smatrali favoritkinjom. Ono što nas je najviše rastužilo su Ivanine suze i njena očigledna želja da ostane u Crikvenici“, kažu direktorice izbora.

Inače, za večerašnji spektakl sve je spremno – Tihana Harapin Zalepugin i Ištvan Varga marljivo s djevojkama uvježbavaju koreografije, Goran Karan odrađuje tonske probe, a voditelji Davor Garić i Antonija Gogić zabavljeni su svojim dijalozima.

U Crikvenicu pristižu i članovi žirija, među kojima su Dubravko Šimenc, Nenad Korkut te vlasnik poznatog njemačkog brenda Festamo Patrik Krasnic.

 

Komentara 7

SW
swimm
14:29 12.06.2015.

zgodna curka,ali nije to za MISS. Ako je ovo favorit pa kakve su onda druge:(

KU
Kurciban
15:45 12.06.2015.

Izbor za miss je jedna velika sprdačina. Ne gledam ga već godinama, jer mi se čini da izgled tu nije od presudne važnosti. Ne znam koji su kriteriji za izbor. Al znam da je nekim bivšim misicama nakon izbora skočila tarifa, pa samo mogu nagađati. Dotične "dame" neću imenovati, al neke su čak izgledom ispod prosjeka...

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
15:31 12.06.2015.

Žena već sad ima grube crte lice ... kakva miss?! Najviše što može bit je simpatična.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije