Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljat će Hrvatsku

Lucija Grmuša (20) ponijela je titulu Queen of Croatia

Queen of Croatia
Foto: Queen of Croatia
1/24
11.06.2015.
u 15:33

Izabrana je na bazenu hotela Luna Island na otoku Pagu. Prva princeza je Riječanka Lara Krizmanić, a za drugu princezu izabrana je Zagrepčanka Martina Vujić.

Zagrepčanka Lucija Grmuša (20) nova je Queen of Croatia. Izabrana je na bazenu hotela Luna Island na otoku Pagu.

Prva princeza je Riječanka Lara Krizmanić, a za drugu princezu izabrana je Zagrepčanka Martina Vujić. Četvrtu lentu, za miss fotogeničnosti dobila je Loreta Anđelić.

Finalistice izbora izašle su u pet izlazaka. Predstavile su se u kožnoj galanteriji Galko, kupaćim kostimima Pletix uz koje su nosile sunčane naočale Missoni, Moschino i Jil Sander, sa šeširima i torbama za plažu Paleno, u večernjim haljinama i cipelama City Style, ukrašene modnim nakitom Elegance i satovima Gant, u dnevnim haljinama butika Fabijana te vjenčanicama iz Wedding Cityja.

Sjajnu scenografiju na bazenu izradila je cvjećarnica Lora-art, s cvijećem vrtnog centra MBM.

Za lijepi izgled finalistica pobrinula se vizažistica Zdenka Mihelj sa svojim timom, Salon ljepote & wellness centar Tanja, frizerski saloni Pilus i Larisa.

Vlasnice izbora i organizatorice, Tamara Roglić i Sanja Bjedov, zablistale su u večernjim haljinama Linea Exclusive iz Zagreba.

Pobjednica je iz ruku Ivane Gugić, koja je u šestom mjesecu trudnoće s nogometašem Domagojem Vidom, dobila novu krunu koju je od plemenitog metala i poludragog kamena izradio je Argento exclusive, nadahnut hrvatskim pleterom i šahovnicom.

U zabavnom dijelu programa nastupili su Guliano, Pamela Ramljak, Leo, Mladen Burnać, Dado i Kizo, Vjekoslava Bach, plesačice kluba Lana te sinkronizirane plivačice zagrebačke Mladosti.

Voditeljice izbora bile su Kristina Bralo bivša Queen of Croatia i sedma najljepša žena na svijetu, Ana Batarelo, fotomodel 2013. godine i Hana Tabaković.

Spektakularna priredba završila je petominutnim vatrometom.

Foto: Queen of Croatia

>>Pogledajte prekrasne finalistice izbora Queen of Croatia za Queen of the World

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Perica1
Perica1
15:43 11.06.2015.

I koliko treba dati ispod stola da se bude najljepša?

Avatar IvanR
IvanR
15:46 11.06.2015.

10 000€. Toliko je prošle bilo.

DU
Deleted user
15:48 11.06.2015.

Nova sponzorusha ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije