Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna je!

Zbog injekcija za povećanje stražnjice, sada mora na amputaciju!

Instagram
27.11.2019.
u 16:10

Iako su estetske korekcije sve dostupnije ženama financijski, neke se i dalje odlučuju na jeftine, ilegalne zahvate. Posljedice je na svojoj koži osjetila i plesačica iz Miamija.

Courtney Barnes, plesačica iz Miamija vjerojatno će morati na amputaciju stražnjice zbog deformacije uzrokovane ilegalnim injekcijama. Ona je očajna, ali liječnici jednostavno ne znaju što učiniti.


35-godišnjakinja poznata kao Ms Miami na prve injekcije otišla je kada je imala samo 22 godine nakon što je čula da može zaraditi više novaca ako bude imala veću pozadinu, prenosi LadBible.

Nakon četvrte doze injekcija polimera shvatila je da nešto nije onako kako treba kada je vidjela da joj stražnjica doslovno curi. Sada, deset godina kasnije Courtney kaže da je umorna od tretiranja kao da je klaun i želi popraviti svoju deformaciju. Tako se odlučila na prijavu u show Botched, televizijske kuće E!Entrataiment u kojoj vrhunski estetski kirurzi popravljaju ovakve slučajeve.

Jedan od dva kirurga u emisiji, Dr. Terry Dubrow rekao joj je: "Masu koja se stvorila u vašoj stražnjici možemo ukloniti jedino na način da vam doslovno amputiramo čitavu stražnjicu."

Foto: E!Entratainment

Courntey kaže kako je žena koja joj je povećavala stražnjicu rekla da je koristila hidrogel na koji dr. Dubrow posebno upozorava da može imati strašne posljedice. "Hidrogel je sintetički polimer, a zove se još i poliakrilamid. Taj gel kada se ubrizga u tijelo navlači vodu na sebe i ulazi u tkivo." 

"Iako ne zvuči toliko opasno, ovo zaista može narušiti imunološki sustav i uzrokovati prave katastrofe u tijelu."

Nakon što su pregledali njezino tijelo, stručnjaci su zaključili kako ima granulome - velika područja koja se formiraju kada se tijelo ne može samostalno boriti protiv strane tvari. Također, vjeruju da je pigmentacija na tom dijelu tijela nestala zbog "post-upalne hiperpigmentacije".

Courtney je odbila mogućnost amputacija i rekla doktorima da će nastaviti tražiti drugo rješenje.

Foto: E!Entratainment

Drugi kirurg emisije, Dr. Gonzalo Mosqera rekao je da, unatoč teškim okolnostima, Courntey je sretnija od puno drugih žena koje pate od ozbiljnijih stanja kao posljedice injekcije.

Barnes se nada da će na kraju dobiti ono što želi. "Spremna sam izgledati kao obična djevojka iz susjedstva. Umorna sam od zlostavljanja preko društvenih mreža. Možda trenutno izgledam kao nakaza, ali ja sam ipak čovjek, kćer, žena, poduzetnik i vodim život kao i svi drugi - samo želim da ljudi vide mene kao osobu, a ne moju deformiranu stražnjicu."

Komentara 6

PR
prajdali100
17:54 27.11.2019.

Ima žena koje su naprosto pobjesnjele.Svijet je poludio.

DU
Deleted user
08:27 28.11.2019.

Očajna je??? Neka je.

OB
ObrenM
17:00 27.11.2019.

Dali je ono na slici nova majmunska vrsta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije