Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vaša omiljena

VIDEO: Provjerite najbolji recept za slasnu slavonsku pizzu

pizza
Foto: Imagine TV
14.08.2014.
u 14:00

Mnogima omiljena pizza, ona slavonska, od vas će zahtijevati malo više sastojaka, no zasigurno će zadovoljiti vaša nepca...

Mnogima omiljena pizza, ona slavonska, od vas će zahtijevati malo više sastojaka, no zasigurno će zadovoljiti vaša nepca. Na tijesto s rajčicom i sirom stavite šunku te dodajte kulen, slaninu i jaje. Nakon što ste stavili te atraktivne slavonske sastojke, dodajte još malo sira na vrh.

Najbolja je pizza iz krušne peći, a nakon što se u njoj ispeče, možete pizzu po želji začiniti ajvarom, vrhnjem ili feferonima.

>>Masna pizza koju ste upravo smazali urezuje se u DNK i mogla bi naškoditi vašoj nerođenoj djeci

Komentara 1

DH
dalibor.hren
07:20 15.08.2014.

Prvo je izgradnja krušne peći...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije