Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uvijek ste htjeli besplatno živjeti u Hotelu? Ovo bi vam se moglo svidjeti

Marvie Hotel & Health
Foto: Marvie Hotel & Health
1/8
02.12.2021.
u 09:59

Ako ste propustili ljeto u Splitu, hladniji dani uz wellness zonu i gluten-free restoran Da’Mar hotela Marvie podjednako su primamljivi

Iza nas je iznenađujuće uspješna turistička sezona koju će posebno pamtiti gosti splitskog hotela Marvie Hotel & Health i Britanac Patrick Whelan, pobjednik njihove nagradne igre Reel Story of Croatia, koji je svojim kreativnim Instagram Reel videom osvojio nevjerojatnih 10 godina boravaka za dvije osobe u hotelu Marvie, svake godine u razdoblju od 2022. do 2032. godine, a koja uključuje tri besplatna noćenja uz doručak.

Iako nosi titulu prvog zdravstvenog hotela, neka vas to ne zavara, jer je Marvie svojim potezima pokazao da može biti pionir na različitim poljima. Osim što se unutar hotela pružaju zdravstvene usluge, između ostalih iz fizioterapije, estetske medicine i dermatologije, Marvie Hotel & Health je među prvima u Hrvatskoj kreirao neodoljivu ponudu namijenjenu digitalnim nomadima u vidu dugoročnog smještaja uz 50% popusta tijekom cijele godine, otvorivši i coworking prostor za svoje goste, ali i sve online radnike u gradu, te omogućio plaćanje svojih usluga kriptovalutama u suradnji s hrvatskim fintech startupom PayCek.

Foto: Marvie Hotel & Health

No, vratimo se na nagradnu igru “desetljeća”. Naime, management hotela sa splitskih Firula početkom ljeta odlučio je nagraditi svoje goste te ujedno promovirati našu destinaciju, lansiravši originalnu Instagram igru naziva Reel Story of Croatia, u kojoj su sudionici imali priliku osvojiti glavnu nagradu - 10 godina boravaka u hotelu!

Zadatak igre je bio jednostavan - uz pomoć smartphonea u Reel video formatu na originalan i opušten način snimiti ljepote Dalmacije, trenutke sreće i zabave s ljetnih praznika u Hrvatskoj, i taj uradak podijeliti na svom Instagram profilu, a kreativni tim hotela Marvie u moru odličnih Reelova odlučio je nagradu dodijeliti svom gostu iz Velike Britanije.

Gosti hotela su objeručke prihvatili igru, a kratki video uradci koji su prezentirali ljepote naše obale, užitke ljetovanja, obilaske povijesnih i kulturnih ljepota te nacionalnih parkova pregledani su čak 120.000 puta od strane korisnika Instagrama iz cijelog svijeta.

Reel uradci s motivima Split i Dalmacije
Foto: Marvie Hotel & Health

Zadovoljstvo rezultatima nije skrivala direktorica hotela Marvie Diana Rubić:

“Izrazito nam je drago što su naši gosti prepoznali ideju i želju da im ovo ljeto učinimo posebnim. Uzvratili su nam odličnim video uradcima koji izvorno prikazuju ljepote Splita, Dalmacije i Hrvatske, zbog čega smo se još jednom zaljubili u našu prekrasnu zemlju. Ono što nas posebno veseli je što smo ovom igrom ispunili osnovni cilj, a to je promovirati cijelu destinaciju putem organskih video uradaka poslanih u svijet, pregledanih preko 100.000 puta. Vjerujemo da smo doprinijeli promociji Hrvatske, te se nadamo da je ovo samo početak jednog novog trenda kojem se mogu priključiti i svi subjekti te institucije koji imaju veze s turizmom. Naravno, ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim gostima na sudjelovanju i pobjedniku Patricku Whelanu”.

Pobjednik Patrick Whelan u svom domu
Foto: Marvie Hotel & Health

Britancu je na njegovu londonsku adresu stigla i službena potvrda o osvojenoj nagradi, a pobjednički Reel u kojem je u svega 30 sekundi prenio svoje iskustvo i emociju boravka u Splitu i destinaciji možete vidjeti u nastavku.

Pobjednički Reel:

Iako to nije bila prvobitna namjera, Marvie je odlučio dodijeliti i drugu nagradu gošći Aine Webster za njezin Reel i to u vidu tri besplatna noćenja u 2022. godini.

Hotel koji se definitivno izdvaja

Digitalni nomadi, kriptovalute, zdravstvene usluge, neposredna blizina mora, sve to ovaj moderni splitski hotel izdvaja iz mnoštva hotela u Splitu, Dalmaciji, ali i Hrvatskoj, čemu dodatno ide u prilog i uspješno odrađena nagradna igra desetljeća - Reel Story of Croatia, s  kojom su uspješno promovirali destinaciju. Potezi poput ovoga definitivno pomiču granice i perspektive promocije turizma općenito, te unose živost i dašak svježine u hotelsku ponudu.

Foto: Marvie Hotel & Health

Split kao city break destinacija za wellness vikend i vrhunski gluten-free restoran

Nakon uzbudljivog ljeta, Marvie ima dosta toga za ponuditi svojim gostima i u hladnijim mjesecima. Split je uvijek inspirativna city break destinacija, a ovaj splitski hotel u narednom periodu svojim raznolikim sadržajima, kao što je Renevie wellness zona s unutarnjim bazenom, saunama i prostorijama za masaže, coworking prostor, gluten-free restoran Da’Mar pod vodstvom već poznatog chefa Martina Grubiše, predstavlja odličnu bazu za zdravi odmor u gradu pod Marjanom, gdje uz malo sreće i kreativnosti možda osvojite i neku nevjerojatnu nagradu.

Foto: Marvie Hotel & Health

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije