Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba savjet

'Uhvatio sam djevojku kako se seksa s moja dva prijatelja; povraćao sam od šoka!'

shutterstock
25.05.2020.
u 19:52

'Ona je bila potpuno gola, a njih dvojica su "'plazili" po njoj. Otrčao sam u zahod povraćati od šoka.'

Jedan muškarac uhvatio je svoju djevojku kako se seksa s njegova dva prijatelja i sada ne zna kako da se ponaša prema njima pa je upitao psihoterapeutkinju Deidre za pomoć, prenosi The Sun.

“Radim s njima na poslu. Uvijek smo se dobro zabavljali, ali u zadnje vrijeme se osjećam kao da nemam budućnosti. Imam 23 godine, a moja djevojka od 20 godina me ne razumije. Kada je došla korona, morao sam prestati raditi, a moja djevojka došla je živjeti sa mnom. Prvi vikend izolacije moj prijatelj je slavio 30. rođendan i bio je odlučan u namjeri da napravi veliku zabavu”, ispričao je on. 

Na zabavi je bilo puno alkohola te su se on i njegova djevojka odlično zabavljali. No on je pretjerao s alkoholom i malo iza ponoći otišao je spavati u krevet na katu. Njegova djevojka rekla mu je da će mu se pridružiti, ali kada se probudio u četiri ujutro još uvijek je bio sam. Sišao je dolje po čašu vode i ostao u šoku kada je vidio svoju djevojku.

“Moja djevojka bila je potpuno gola i seksala se s moja dva prijatelja. Obojica su bili na njoj. Otrčao sam u zahod i povraćao od šoka, a zatim otišao doma. Poslao sam joj poruku da ne dolazi doma. Od tada je nisam vidio, ali mi stalno šalje poruke da je bila pijana i da joj to ne znači ništa, ali ne mogu zaboraviti tu scenu. Jedan od prijatelja mi je također poslao poruku da se ispriča i okrivio je alkohol, ali osjećam se osramoćeno. Uskoro ću ih vidjeti na poslu i ne znam kako se ponašati”, rekao je.

Deidre mu je odgovorila: “Osim ako su oni stvarno loše osobe, osjećat će se posramljeno. Ako vam je stalo do vašeg prijateljstva, pokušajte pričati s njima prije nego što se vidite. Nemojte se osjećati osramoćeno, svatko radi greške, pogotovo kada je alkohol uključen. Ako je vaša veza s djevojkom posebna, pronađite način da joj oprostite. Ako se osjećate da joj nećete moći vjerovati, prekinite odnose kako biste oboje mogli nastaviti dalje.”

Pogledajte koje savjete imaju kumice s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Komentara 11

IM
Immanuell
20:59 25.05.2020.

Prvo, to mu nisu prijatelji, prijatelj ne j..e ženu ili curu prijatelju pa da ima i 6 promila u sebi..... Drugo, tu curu treba što prije zaboraviti, ako ona sanja o dva odjednom, nikad joj neće biti dovolhan jedan. Osim toga, bila je dovoljno debele kože da ga osramoti do korica s kolegama s posla. Treće, on treba promijeniti posao i zaboraviti na te "prijatelje" koji će se kad tad pohvaliti na poslu.

SM
Smrdo
21:41 25.05.2020.

Prvo provjeri sa cenzorima večernjeg lista šta je ispravno i moralno. To je lako jer jedini 1 komentar koji ostane je ujedno ispravan i točan.

Avatar Čudomix
Čudomix
22:33 25.05.2020.

Ekipa iz Suna je prilično maštovita. Doduše, imali su i jačih priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije