Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

U Martićevoj otvoren mali dućan (iz) snova renomirane talijanske tvrtke Magniflex

Talijanska tvrtka Magniflex, proizvođač vrhunskih madraca i jastuka od inovativnih i prvorazrednih materijala otvorila je svoj prvi show room u Zagrebu, Martićeva 33
13. rujna 2017. u 09:00 998 prikaza
Magniflex
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/9

U ponudi madraca koji se nalaze na tržištu u Hrvatskoj, konačno smo dobili mogućnost kupiti prvorazredan proizvod koji odskače od uobičajene ponude na našem tržištu zbog niza razloga a, namijenjen je svima koji shvaćaju važnost odmora i materijala na kojem se odmaramo. Talijanska tvrtka Magniflex, proizvođač vrhunskih madraca i jastuka od inovativnih i prvorazrednih materijala otvorila je svoj prvi show room u Zagrebu, Martićeva 33, a Hrvatska je tako postala 99 zemlja u svijetu gdje je ovaj brend prisutan. Magniflex proizvodi i program za poznate dizajnerske kuće Tonino Lamborghini i Pierre Cardin.

Tvrtka je rođena prije 55 g u idiličnoj Toscani, Italija. Osnovana je na ideji i strasti za perfekcionizmom i vrhunskom kvalitetom bez kompromisa. U svijetu danas ima više od 35 milijuna zadovoljnih kupaca, proizvodi više od 100 različitih proizvoda, uz kapacitet od 10 000 madraca dnevno. Vlasnici (tvrtka je obiteljska) i svi zaposlenici dijele zajednički san: poboljšati dobrobit ljudi, na način da se poboljša kvaliteta sna i odmora. Za Magniflex kvaliteta je esencijalna. Zato se u proizvodnji koriste isključivo talijanske sirovine i potpuno netoksični materijali te su svi proizvodi certificirani nizom najstrožih svjetskih certifikata:

Magniflex | Autor :

Posebno izdvajamo certifikat OEKO-TEX® standard 100 koji garantira odsutnost toksičnih supstanci ili bilo kojih ostalih tvari koje su štetne za ljude i okoliš a odnosi se na cjelokupan proizvodni program.

Magniflex | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Vrlo važan je i Medical Device CE certifikat . Taj certifikat znači da madrac ima karakteristike medicinskog pomagala. Takav madrac mora biti:

  • Anti dekubitus
  • Netoksičan i periv
  • Mora pravilno raspoređivati težinu tijela na madracu
  • Madrac mora zadržavati stabilnu, balansiranu temperaturu (ne smije se previše zagrijavati)

U mnogim EU zemljama, osobe s ozbiljnim zdravstvenim i patološkim problemima mogu za proizvod koji ima takav certifikat dobiti poreznu olakšicu.

[video: 21734 / ]

 

Tvornica ima isvoj laboratorij gdje se povezuje inovativnost s tehnologijom, a surađuje i s institutima i laboratorijima širom svijeta. Plod takve suradnje rezultirao je inovativnim rješenjima koja su sada dostupna i u Zagrebu. Tvrtka ima i posebnu liniju za sportaše i ljude koji vole sport. Tako je jedan od najprodavanijih modela ove tvrtke madrac Magnistretch razvijen i patentiran u suradnji sa Strojarskim fakultetom Sveučilišta u Zaragozi.
Tijekom rujna odobravamo popust od 30% na sve modele iz kolekcije Magnistretch!

Magniflex | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Magniflex | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Izum ove tvrtke je i DUAL CORE jezgra madraca - inovativna tehnologija za bračni madrac koji se sastoji od dva pojedinačna dijela. Svaki dio nudi dvije različite potpore i udobnosti na istom madracu, što je idealno za partnere koji nisu isto teški.


[video: 21735 / ]

 

Magnigel je poseban madrac koji vas „hladi“ tijekom ljetnih noći jer je napravljen od inovativne gel pjene koja diše, a ima fantastično svojstvo da se stabilizira na tjelesnoj temperaturi i na taj način nema efekta zagrijavanja kao kod većine drugih materijala. Inovativna struktura, koja zahvaljujući svojoj gustoći ima sposobnost da disperzira telesnu toplinu, omogučava konstantnu mikro - klimu i osjećaj svježine i suhoće dok spavamo.
Magnigel pjena daje idealnu potporu cijelom tijelu i osjećaj kao da lebdite na nebu.

Magnifoam inovativna memory pjena je drugačija od standardnih memory pjena na tržištu jer reagira na težinu a ne na toplinu našeg tijela tijekom spavanja. Savršeno se oblikuje po našem tijelu te ne grije spavača. Otvorena struktura stanica omogućuje savršen protok zraka.

Mallowfoam ili pjena od sljeza daje izuzetno meku i udobnu podršku tijelu. Pjena od sljeza djeluje anti upalno na kožu te umiruje i opušta. Ovaj materijal je pravi izvor blagostanja za cijeli nervni sustav.

Vrhunski estetski dojam ovog 100% talijanskog proizvoda, inspiriranog toskanskom tradicijom upotpunjuju vrhunski i cijenjeni prirodni materijali koji se koriste u proizvodnji: svila, lan, cashmire, konjska dlaka, devina dlaka, ali i najinovativniji tehnološki materijali kao što su OUTLAST i COOLMAX.

Outlast tkanina je prvobitno dizajnirana za skafandere koje nose astronauti. Strukturu ove tkanine čine milijuni malih sfera napravljenih od posebnog voska koji se topi na 36°C. Proces topljenja počinje zbog povećane tjelesne temperature te tako apsorbira višak topline i akumulira je. Kada je tjelesna temperatura stabilna i "ispod temperature topljenja", sfere počinju oslobađati akumuliranu energiju u obliku topline.

[video: 21762 / magniflex]

Coolmax je tkanina visokih performansi, izrađena uz pomoć visoke tehnologije - lider u kontroli znojenja tijekom noći. Zbog svojih osobina ova tkanina osigurava odličnu kontrolu tjelesne temperature i osigurava vlažnost koži tijekom sna. Coolmax tkanina osuši se brže nego bilo koja druga vrsta tkanine i ostaje suha i svježa.

3D tkanina ima strukturu mikro-mreže sa odličnim kapacitetom za otklanjanje vlage tokom noći. Ovaj materijal se suši četiri puta brže od pamučne tkanine, mek je i nježan. Specifična struktura čini ovu tkaninu izdržljivu, neutralizira neprijatne mirise i održava svježinu. Savršena za one koji se pretjerano znoje tijekom noći.

Posebna pažnja se poklanja očuvanju okoline i emisiji CO2, a trećina energije koja se koristi za proizvodnju dolazi iz obnovljivih izvora. Ekološka dimenzija izuzetno je važna za Magniflex.

NUVOLA - obrt za trgovinu i usluge, vl. Sanja Kucan
Show room MAGNIFLEX

Martićeva 33 / 10000 Zagreb tel: 5602260

www.magniflex.com

www.facebook.com/magniflexhr

Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas