Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korisno

Sudoper vam je začepljen? Evo kako ćete ga odčepiti uz pomoć samo tri proizvoda

Shutterstock
17.02.2022.
u 15:29

Ovaj trik oduševio je brojne korisnike društvenih mreža

Carolina McCauley na društvenim mrežama otkrila je odličan trik kako odčepiti sudoper sa samo tri proizvoda koja sigurno imate kod kuće, kako piše The Sun.

U videu objavljenom na Instagramu, objasnila je da je to odličan način da se popravi sudoper koji sporo ispušta vodu. Bez obzira radi li se o nakupljanju hrane, prljavštine ili ulja, ovaj će vam trik pomoći ukloniti sve iz cijevi i učiniti da miriše nevjerojatno.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda':

1/5

Za početak, dodajte pola žličice tekućine za pranje u otvor za sudoper. Zatim dodajte pola šalice sode bikarbone i sve prelijte s dvije šalice alkoholnog octa. Uzmite čistu krpu i pokrite otvor na deset minuta kako bi sastojci učinili svoju magiju. Konačno, otopinu prelijte kipućom vodom.

Njezin video oduševio je brojne korisnike, a mnogi su rekli kako jedva čekaju isprobati ovaj jednostavan trik. "Upravo sam ovo koristila na našim sudoperima! Savršenstvo! Hvala!", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Sviđaju mi ​​se vaši savjeti, hvala vam puno na dijeljenju!"

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Komentara 2

KA
kažemja
16:28 17.02.2022.

Ako je sudoper baš zaštopan onda nema ništa bez skidanja sifona .Ovo su sve bajke .

Avatar Tombstone
Tombstone
22:02 17.02.2022.

Necete, definitivno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije