Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznajete li se?

Ne zaboravljaju lako: Ovi horoskopski znakovi uvijek traže osvetu

Shutterstock
17.02.2022.
u 06:57

Nastavljaju tražiti osvetu i ne prestaju sve dok ne postignu svoj cilj

Poznajete li i vi osobu koja se osvećuje i nakon godina? Niti oprašta niti zaboravlja, a krajnji cilj u životu joj je tražiti osvetu i za najmanje stvari. Ako se pitate što je čini takvima, astrologija bi mogla imati ulogu u tome. Evo 4 horoskopska znaka koji uvijek traže osvetu, prema Pinkvilli.

Ovan
Ovan je najveći osvetnik od svih. On ne oprašta ljudima lako i uvijek vjeruje u traženje osvete. Vjeruju da ljudima treba napraviti ono što su oni učinili njima. U potrazi za osvetom, često mogu postati zlobni.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Jarac
Jarci, također, nikada ne propuštaju priliku za osvetom. Ako ste "zaradili" njihov bijes, oni će se pobrinuti da vam zagorčaju život. Nastavljaju tražiti osvetu i ne prestaju sve dok ne postignu svoj cilj. Oni se ljute i vjerojatno će vas vidjeti kao neprijatelja do kraja života.

Rak
Osobe s ovim horoskopskim znakovima vrlo su oprezne kada je u pitanju traženje osvete. Dat će sve od sebe i pobrinuti se da ne propuste nijednu priliku. Njihovi načini traženja osvete često su destruktivni i štetni.

Škorpion
Škorpioni, također, ne opraštaju lako. Osvetit će se i nakon nekoliko godina, a jednom kad su to odlučili, ne odustaju u tome. Teško ih je uvjeriti da oproste ljudima i neće im smetati da se okrenu zlobnim sredstvima kada je u pitanju traženje osvete.

Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 😍❤

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije