Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Ribama nezaboravno ljeto u kojem će ostvariti najskrivenije želje

ljubavni par
Reuters/ PIXSELL
07.07.2013.
u 18:00

Ulazak Jupitera u znak Raka pobrinut će se da Ribama ne nedostaje zabave, uzbuđenja, izlazaka i sudbonosnih poznanstava

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Pred vama je nezaboravno ljeto u kojem ćete ostvariti svoje najskrivenije želje. Ulazak Jupitera u znak Raka pobrinut će se da vam ne nedostaje zabave, uzbuđenja, izlazaka i sudbonosnih poznanstava, a parove bi mogla razveseliti i vijest o trudnoći.

 

Slobodne Ribe

S prvim ljetnim zrakama sunca nalet samopouzdanja ohrabrit će vas da budete odvažniji u ljubavnim igrama. Svjesni svoje privlačnosti, koristit ćete sve adute u nastojanju da zavedete osobu koja vam se sviđa, a i sami ćete biti na meti upornih udvarača. Početkom ljeta ćete se zaljubiti preko ušiju, a snaga osjećaja i intuitivna povezanost s partnerom ohrabrit će vas da planirate zajedničke aktivnosti. Ulazak Venere u Lava u srpnju upućuje da bi vas neke poslovne neprilike i obveze mogle spriječiti da vrijeme provodite zajedno koliko biste željeli, no već nakon 23. srpnja ova veza postaje vam prioritet.

Tih dana na pameti će vam biti samo jedino zajednički odmor, izležavanje na plaži i uživanje u nježnostima. Pod okriljem ljetne noći vaš će odnos poprimiti dublji značaj, pa ćete shvatiti da bi ova veza mogla dugo potrajati. Ribe koje su i dalje samci vruće ljetne noći provodit će na plesnom podiju s koktelom u ruci. Zavodit ćete pogledom, a sudbonosno poznanstvo dogodit će se u prvim danima kolovoza, ili u razdoblju od 12. rujna. Zatečeni silinom osjećaja i strasti, nećete se ni trenutka odvajati od partnera.

 

Zauzete Ribe

Na početku ljeta s partnerom ćete postati prisniji. Povoljne energije Merkura, Venere i Jupitera u Raku potaknut će vas da više razgovarate o zajedničkoj budućnosti. Ako već neko vrijeme želite proširiti obitelj, u srpnju bi vas mogla razveseliti vijest o trudnoći. Pozitivne novosti dodatno će učvrstiti vašu ionako postojanu zajednicu. U kolovozu bi obostrana zauzetost mogla dovesti do udaljavanja, no oboje ćete se potruditi odvojiti svakog dana pokoji trenutak za zajedničko druženje i razgovaranje.

Nećete moći dugo biti razdvojeni, a odlazak na more krajem kolovoza ili u drugoj polovini rujna bit će najbolji način da provedete ostatak ljeta. Odgovarat će vam dinamičan ritam života pa ćete danju obilaziti lokalne znamenitosti, a noći provoditi u kafićima i restoranima. Zajednički ljetni odmor u mnogim će slučajevima završiti na najbolji mogući način – prosidbom ili trudnoćom.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije