Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj magazina Moje zdravlje

Priče ovih žena nadahnut će vas i dirnuti!

Moje zdravlje
Foto: Josip Regović
1/2
20.10.2015.
u 12:35

Novi broj magazina Moje zdravlje pršti od pozitive za koju su zaslužne žene čije dojmljive priče potiču da se zamislimo nad životom te napravimo nešto dobro za sebe i druge.

Lice s naslovnice novog Mojeg zdravlja, koje izlazi u subotu 24. listopada za samo 5 kuna uz Večernji list, vrckava je reperica Mirela Priselac Remi koja uspijeva uskladiti naporne turneje sa zdravim načinom života, uživajući u prirodnoj prehrani i bicikliranju.

Intervjui u novom Mojem zdravlju

Razgovarali smo i s Vesnom Mimicom, hrvatskom Jane Fondom, koja svakodnevno vježba i motivira druge na kretanje, a svoje zdrave navike otkrila nam je i operna pjevačica Sandra Bagarić. Posebno je dirljiv intervju s voditeljicom i spisateljicom Josipom Pavičić Berardini o njezinoj borbi s rakom dojke i odluci da se podvrgne mastektomiji kako bi spriječila povratak opake bolesti.

Specijali i teme

Iz prve ruke možete doznati kako razmišljaju hrvatske stogodišnjakinje - tri nevjerojatne dame otkrile su nam svoje recepte za dugovječnost! Trudile su se, kažu, biti humane, a osobito nam je to potrebno ovih dana dok Hrvatskom prolaze rijeke izbjeglica. Otkrivamo kako humanost oplemenjuje život i onima kojima se pomaže, i onima koji pomoć pružaju!

Tu su i inspirativni savjeti kako zavoljeti sebe sa svim prednostima i manama, i poboljšati seksualno samopouzdanje. Ali i riješiti se loše navike laganja svom liječniku!

U magazinu Moje zdravlje naći ćete posebno osmišljene jelovnike za jači imunitet i bolji izgled, savjete kako vježbati u hladnim danima, ali i uživati u vrućim varivima te vrućim tretmanima - saunama i parnim kupeljima.

Pravo je vrijeme i za uklanjanje hiperpigmentacija - doznajte kako ih se riješiti bez muke. Imamo “lijek” i za podočnjake, i pregršt savjeta kako se njegovati uljima... ali i kozmetikom sa zmijskim otrovom, dijamantima i drugim neobičnim sastojcima.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije