Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Prave štediše: Ovi horoskopski znakovi najbolje znaju s novcem

shutterstock
18.03.2021.
u 07:00

Cijene novac i znaju da će im samo financijska stabilnost donijeti uspjeh u životu.

Upravljanje novcem podjednako je važno kao i zarađivanje. Iako su neki ljudi stvarno dobri u trošenju novca, drugi ga vole štedjeti i troše samo na stvari koje su ključne. Prema astrologiji, ovi horoskopski znakovi najbolji su u vođenju financija, piše Pinkvilla.

Bik
Bikovi su među najboljim horoskopskim znakovima kada su u pitanju novci. Vole postaviti čvrste temelje i vidjeti da se njihov trud isplati. Iako vole trošiti, znaju da je novac važan. Vole trošiti oprezno i ​​uživati ​​u svim luksuzima života.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Rak
Rakovi su među najvećim štedišama. Cijene važnost novca u svom životu i vole ga gomilati te trošiti samo kad je uistinu potrebno.

Djevica
Iako možda ponekad pretjera u trošenju novca, Djevica zna kada treba postaviti granicu, pa će idućih nekoliko dana pažljivo trošiti. Voli luksuz, ali zna da je štednja novca jednako važna.

Vaga
Ovaj horoskopski znak voli živjeti raskošnim načinom života za koji je sam zaslužan jer je zaradio novac svojim trudom. Vagama je cilj štednja novca i njegova razumna potrošnja. Cijene novac i znaju da će im samo financijska stabilnost donijeti uspjeh u životu.

 Sami napravite sredstvo za čišćenje prozora prije proljetne generalke!

Komentara 99

DU
Deleted user
10:50 18.03.2021.

Bik uvijek na prvom mjestu, standard(no). :)

Avatar Asterix
Asterix
19:42 24.03.2021.

Kaže uspori malo a tri dana nisam upisao ni slova, omb svakojakih čuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije