Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARENA LJUBAVI U ARENA CENTRU

Poznavanjem voljene osobe do romantičnog puta u Italiju!

Napulj
Foto: DPA/Pixsell
1/3
02.02.2018.
u 16:20

Putovali biste u mjesecu ljubavi s voljenom osobom? Pozivamo vas, zajedno s Vecernjim.hr i Divom.hr, da nam se pridružite u Arena Centru u „ Areni ljubavi“!

Ove godine iz Arena Centra možete otputovati u romantičnu Italiju, u Napulj i Sorrento! Prijavite se na nagradni natječaj preko dostupnog obrasca na dnu ovog teksta, i odgovorite na jedno od dva superlagana ponuđena pitanja. Budite iskreni, duhoviti i romantični u odgovorima, a naš će stručni žiri odabrati devet parova finalista koji će 11. veljače u Arena Centru, sudjelovati u game showu „Arena ljubavi“. Parovi samo trebaju odgovoriti na nekoliko pitanja o svojoj boljoj polovici, a onaj s najviše točnih odgovora otići će na romantično putovanje na predivan jug Italije!

Budite kreativni i usudite se, jer svih 9 finalista nagrađujemo, a jedan od vas stvorit će i nove zajedničke uspomene u romantičnoj Italiji! Vremena za prijavu imate do 9. veljače do 10,00 sati.

Sudionik pristaje da se svi navedeni podaci koriste u marketinške svrhe Večernjeg lista i Arena Centra te daje privolu da ga se obavještava o promotivnim novostima Večernjeg lista i Arena Centra.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije