Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravlje

Plivanje, doručak i više seksa treba zadržati i nakon odmora

'06..08.2012., Split - Jaka vrucina na gradskim ullicama mnoge je natjerala na more. Ilustracija. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
29.08.2012.
u 13:00

Navike koje odmah treba zaboraviti svakodnevno su uživanje u koktelima i alkoholu, konzumiranje prevelikih količina sladoleda, kasno lijeganje u krevet

Vjerovali ili ne, postoje navike koje ste stekli na godišnjem odmoru, a kojih bi se bilo dobro držati i nakon što on završi. Jedna takva je i sporo jedenje. Na odmoru imamo dovoljno vremena za duge obroke, a zahvaljujući sporijem konzumiranju hrane, mršavimo. Ljeto i opuštanje podrazumijevaju i više seksa što su potvrdile i studije, prenosi Mirror. Tako bi trebalo ostati i nakon odmora jer seks podiže raspoloženje, troše se kalorije i jača imunitet.

Kako na odmoru, tako i nakon godišnjeg pokušajte što manje vremena provoditi u \"društvu\" gadgeta poput televizije, mobitela ili računala jer odmor od modernih uređaja poboljšava san i smanjuje stres. Mediteranska prehrana, nanošenje krema za zaštitu od sunca, plivanje te redovito doručkovanje dobre su navike koje isto tako ponesemo s odmora, a koje bi trebale ostati u svakodnevnoj rutini.

Navike koje odmah treba zaboraviti svakodnevno su uživanje u koktelima i alkoholu, konzumiranje prevelikih količina sladoleda, kasno lijeganje u krevet, desert nakon svakog obroka...

Ključne riječi

Komentara 8

KJ
kjhjhghg
13:11 29.08.2012.

Znanstveno gledano, ovo što se predlaže je potpuno neizvedivo. Naime više seksa tijekom godišnjeg je usko povezano s činjenicom da se više pije. Znači ako izbaciš uživanje u alkoholu, automatski se izbacuje i više seksa. Jasno ko dan!

AL
AlanFord
13:16 29.08.2012.

Sex svaku večer i bit ćete zdravi ko dren.

JA
josip adric
13:10 29.08.2012.

Kako da to izvršim kada mora i godišnjega nisam ni vidio ,jedino kao sada na slici samo mi mogu sline curiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije