Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobna ljubav

Partnerima koji su se udaljili prijete bolesti srca

par
Arhiva
16.10.2010.
u 17:19

Rizik od određenih srčanih bolesti kod partnera koji su se udaljili veći je za 34 posto, pokazalo je istraživanje britanskih znanstvenika

Kod partnera koji su se udaljili rizik od određenih srčanih bolesti veći je za 34 posto. Ispitivanje britanskih znanstvenika provedeno je na 9011 osoba. Prema izvješću, 8499 ispitanika je na početku studije bilo posve zdravo. Tijekom 12 godina njih 589 oboljelo je od koronarnih srčanih tegoba, primarno problema s prokrvljenošću krvožilnog sustava. Nakon što su eliminirani svi ostali faktori rizika za te bolesti, studija je pokazala da je kvaliteta odnosa sa životnim partnerom poseban faktor rizika. Čak 80 posto ispitanika bilo je u braku ili je živjelo u čvrstoj vezi poput braka.

Ključne riječi

Komentara 4

OD
odisej
00:37 17.10.2010.

Kod partnera koji su se udaljili ? Gdje udaljili? Kako se partneri udaljuju? Kakovo sirovo i nedoradjeno objasnjenje za citatelje. Covjek stvarno mora biti nepismen pa da vas razumuje.

Avatar beg
beg
09:41 17.10.2010.

da se vise ne prcaju et sta to znaci ako nisi znao sad znas

OB
-obrisani-
22:28 17.10.2010.

Ne prijeti bolest srca, vec On line dating, klik, klik,.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije