Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seks ne, svađa da

Odmor je za parove sve samo ne afrodizijak

aniston
30.07.2010.
u 16:45

Čini se da promjena okoline poprilično dobro djeluje na samce, no ne i na one koji su u vezama.

Ne večeras, dragi, na godišnjem sam. Ovo bi mogla postati jedna od češće upotrebljavanih fraza među parovima na odmoru. Naime, suprotno vjerovanjima, sunce, more i pijesak nisu nužno najbolja formula koja vodi do seksa, barem su tako pokazale ankete koje je provela putna agencija TripAdvisor.

U istraživanju je sudjelovalo više od tri tisuće putnika, a dobiveni su rezultati pokazali da godišnji odmor nije takav afrodizijak kao što bi se na prvu loptu moglo činiti. Tako čak 20 posto parova tvrdi kako se na godišnjem svađaju više nego kada su kod kuće, i to najčešće oko toga gdje će ići i što će raditi.

Također, iako tri od pet ispitanih Britanaca uživa u romansama na odmoru, čak 93 posto tih romansi na kraju završi prekidom. Čini se, tvrde u TripAdvisoru, da promjena okoline poprilično dobro djeluje na samce, no ne i na one koji su u vezama.

– Naše je istraživanje otkrilo koliko su romanse popularne među Britancima, ali i razbilo sve iluzije o probuđenim strastima među parovima na godišnjem, unatoč tome što se oduvijek smatralo kako parovima više zajedničkog vremena na godišnjem i manjak stresa obogaćuju seksualni život – izjavila je Emma O'Boyle, voditeljica provedenog istraživanja.

Ključne riječi

Komentara 1

ČI
Čiko121
21:56 30.07.2010.

Zašto su uvijek Ameri i Englezići najpametniji stručnjaci za sve? To su dvije najdegeneričnije nacije. Nek dođu 10-ak dana kod nas na more pa budu videli kak sve praši od romantike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije