Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUCI ZA PAMĆENJE

Novogodišnja čarolija u Dubrovniku uz bogat program u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Novogodišnja čarolija u Dubrovniku uz bogat program u Dubrovačkim Vrtovima Sunca
Foto: Promo
1/3
14.11.2017.
u 09:49

Kako biste doživjeli Božić na dubrovački način osmislili smo paket s tradicionalnom dubrovačkom kolendom, Božićnu gala večeru s glazbom uživo te poklon iznenađenja u sobi prilikom dolaska.

Prosinac donosi posebnu čaroliju u Dubrovačke Vrtove Sunca, a mi smo pripremili bogat program i izbor ekskluzivnih paketa za najljepše nadolazeće periode, Sv. Nikolu, Božić i Novu Godinu.

Povodom blagdana Svetog Nikole, jednog od najomiljenijih svetaca i zaštitnika djece, za najmlađe smo 9.prosinca pripremili čarobni program uz malu zakusku i poklone koji će izmamiti osmijehe na njihovim licima. Ove godine očekuje vas mađioničarska predstava Luke Vidovića „Magic show za cijelu obitelj“ uz obilje vrhunske zabave, smijeha i nevjerojatnih trikova!

Kako biste doživjeli Božić na dubrovački način osmislili smo paket s tradicionalnom dubrovačkom kolendom, Božićnu gala večeru s glazbom uživo te poklon iznenađenja u sobi prilikom dolaska.

Provedite blagdane sa svojim najmilijima, uživajte u jedinstvenom doživljaju Božića u Dubrovniku i doživite trenutke koje ćete dugo pamtiti i prepričavati.

Kažu da će sljedeća godina biti onakva kakvom smo ju dočekali. Ako želite da vam 2018. bude puna sretna, uspješna i zabavna, Dubrovački Vrtovi Sunca pravo su mjesto za vas uz bogat novogodišnji program i prekrasno okruženje na obali mora. Nazdravite novim početcima s najmilijima, bilo da dolazite u paru, sa svojim društvom ili s obitelji. Za provod godine na Silvestrovo očekuje vas raskošno uređena dvorana, koktel dobrodošlice, svečana večera u 6 slijedova uz veliki izbor pića, bogata lutrija te najvažnije, glazba uživo do jutra. Zvijezda ovogodišnjeg programa je jedna od najboljih hrvatskih pjevačica, Danijela Martinović, dok će ples do jutra osigurati Zaratino Band. Najmlađi mogu uživati u posebnom dočeku uz igru, ples i kostimirane likove iz omiljenih crtića.

„Jako se veselim što ću pjevati u Orašcu, Dubrovniku… i što ćemo zajedno dočekati 2018 godinu. Ja sam pripremila predivan program, pregršt pjesama s kojima ćemo se veseliti i zabaviti. Baš sam sretna i vidimo se brzo!“ otkrila nam je zanosna Danijela koja je nedavno objavila novi hit i pred novu godinu priprema izlazak svoj najnovijeg albuma.

Započnite prvi dan 2018. godine sa stilom i nakon bogatog bruncha opustite se u nagrađivanom spa centru, a navečer uživajte u posebnom glazbenom doživljaju u izvedbi Tončija Huljića i Madre Badessa banda. Za više informacija o programu i rezervacije ekskluzivnih paketa kontaktirajte Dubrovačke Vrtove Sunca na +385 20 361 911 ili reservations@sungardensdubrovnik.com.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije